REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltijos krepšinio lygos (SEB BBL) rungtynėse Vilniaus „Lietuvos rytas“ be nugarą pasitempusio Chucko Eidsono namuose rezultatu 79:64 nugalėjo Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkus ir čempionate iškovojo 5-ąją pergalę.

REKLAMA
REKLAMA

Aikštėje vilniečiai dominavo nuo pat rungtynių pradžios, spurtuodami 13:1, o pirmasis kėlinukas baigėsi jiems pirmaujant 27:12. Antrajame ketvirtyje, po Darrelo Mitchello tritaškio, komandas skyrė 18 taškų (39:21), o į didžiąją pertrauką žaidėjai išėjo aikštės šeimininkams esant priekyje 41:26.

REKLAMA

Antroje susitikimo pusėje „Neptūnas“ po Mindaugo Mockaus tritaškio buvo sušvelninęs atsilikimą iki 10 taškų (35:45). „Lietuvos rytas“ vėliau kiek padidino savo persvarą, tačiau klaipėdiečiai neleido varžovams itin pabėgti į priekį ir trečiąjį ketvirtį užbaigė atsilikdami 46:58.

Paskutinįjį kėlinuką „Lietuvos rytas“ pradėjo 4 taškais be atsako, tačiau po to du baudos metimus pataikė Vitalijus Stanevičius. Sužaidus 3 minutes iš po krepšio įmetė Andrius Šležas ir rezultatas tapo 64:48. Nors „Neptūnas“ neleido priešininkam labai didinti skirtumo, patys klaipėdiečiai nesugebėjo pakeisti rungtynių eigos ir buvo priversti pripažinti varžovų pranašumą.

"Lietuvos rytas": M.Nielsenas - 12, A.Šležas (7 atk. kam.) ir A.Jomantas (7 atk. kam.) - po 10, M.Lukauskis ir H.Price - po 8, M.Gecevičius ir K.Bajramovičius (5 atk. kam.) - po 7.

"Neptūnas": M.Mockus ir V.Stanevičius - po 16, R.Trakimas - 10, M.Runkauskas - 5.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų