REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien oficialiai atidarytas už Šengeno programos lėšas atnaujintas Lietuvos policijos kinologijos centras. Susirinkusiuosius pasveikinęs policijos generalinis komisaras Vytautas Grigaravičius pasidžiaugė, kad šalyje vis dažniau vyksta renginiai, kuomet atidaromas naujas ar atnaujinamas jau pasenęs policijos įstaigos pastatas.

REKLAMA
REKLAMA

Kreipdamasis į kinologus iš visos Lietuvos policijos vadovas sakė: „Didėjantis finansavimas leidžia mums sudaryti Jums vis geresnes darbo sąlygas, tačiau nepamirškite, kad ir visuomenė turi pajusti, jog keičiasi policijos aptarnavimo kokybė ir visi mes tampame saugesni“. Pastatus šventino Lietuvos policijos kapelionas Aušvydas Belickas.

REKLAMA

Atnaujintų pastatų statybai iš specialiosios Šengeno priemonės projekto skirta 6 mln. 170 tūkst. 482 litai.  Kinologijos centras buvo atnaujintas per maždaug 9 mėnesius. Centre apšiltinti ir rekonstruoti 4 seni pastatai: administracinis, laboratorinis, laikinų gyvenimo patalpų, uždarų narvų. Įrengtas visus šiuolaikinius reikalavimus atitinkantis dresavimo aikštynas, sutvarkyta aplinka, naujai įrengti inžineriniai tinklai. Laikinosiose gyvenimo patalpose vienu metu 8 kambariuose gali apsistoti 16 žmonių, o šunidėse galima laikyti 54 šunis.

Kinologijos centro viršininkas Aleksandras Aleksandravičius svečiams aprodė naujus centro pastatus ir voljerus. Apžiūrėję patalpas, svečiai stebėjo parodomąją šalies policijos kinologų programą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų