REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs "bitlas" Paulas McCartney (Polas Makartnis) aršią skyrybų kovą su Heather Mills (Heter Mils) prilygino "ėjimui per pragarą" ir sakė, kad ištverti šį išmėginimą jam padėjo duktė Beatrice (Beatris) ir muzika.

REKLAMA
REKLAMA

Interviu Didžiosios Britanijos žurnalui "Radio Times", kurio naujausias numeris pasirodė antradienį, 65 metų muzikantas karalienę Elizabeth II (Elzietą II) taip pat pavadino "mažule".

REKLAMA

Paklaustas, ar gailisi sutikęs ir vedęs 39 metų H. Mills, P. McCartney žurnalui sakė: "Skyrybos yra labai skausmingas dalykas. Kaip kadaise sakė Winstonas Churchillis (Vinstonas Čečrčilis), "jeigu eini per pragarą, laikykis!".

"Vienintelė išeitis yra išsaugoti savo orumą. Jeigu neliksiu tylus, prarasiu orumą. Tačiau aš turiu nuostabų kūdikį", - pridūrė jis, galvoje turėdamas jųdviejų dukrą.

"Ji yra mano džiaugsmas, kaip ir vyresni vaikai. Taigi aš esu laimingas vyras", - sakė jis.

P. McCartney ir H. Mills susituokė 2002 metais, tačiau po ketverių metų paskelbė apie savo skyrybas. Jų skyrybų proceso teisinės peripetijos tęsis vasarį, nes praėjusią savaitę nepavyko sudaryti privataus skyrybų susitarimo.

REKLAMA
REKLAMA

Britanijos spauda spėliojo, kad popmuzikos legenda, kurio turtas vertinamas 825 mln. svarų, H.Mills turės sumokėti nuo 20 iki 70 mln. svarų.

P.McCartney sakė, kad palengvinti skyrybų skausmą jam padėjo ir muzika.

"Muzika puikiai gydo, - teigė jis. - Muzika man yra terapija. Tiesą sakant, sunkumai tik sustiprino mano trokšimą kurti gerą muziką".

Kalbėdamas apie 81 metų Britanijos monarchę, P. McCartney sakė: "Karalienei skiriu daug laiko. Ji yra įdomi, ji linksma, ji nuostabi. Karalienė yra mažulė!"

Jis nurodė, kad "The Beatles" 1976 metais svarstė galimybę atgimti, kai jiems buvo pasiūlyta "fenomenali pinigų suma".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

"Tačiau mes vis vaikščiojome aplinkui. Iš mūsų trys gali manyti, kad taip, tai nėra bloga idėja, bet visada atsiras vienas, kuris sakys: "Ne, aš taip nemanau", ir užkirs kelią".

Jis teigė nesigailintis, kad neprisijungė prie buvusių "The Beatles" narių, nors daug senų rokerių atgaivina savo grupes finansiškai patrauklioms gastrolėms.

"Tiesą sakant, dabar tuo džiaugiuosi. Čia nėra ko gėdytis. Galiausiai mes nusprendėme, kad turime viską palikti", - sakė jis.

"Gali sukelti nusivylimą, jeigu atkursi grupę, kuri nebeprilygsi tiems "bitlams", kokie jie buvo. Tai rizika, kurią turime turėti galvoje", - pažymėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų