REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausio Europoje muzikinio renginio „MTV Europos Muzikos Apdovanojimai 2007“ šuršulas didėja, o MTV su kiekviena diena atskleidžia vis daugiau ir daugiau paslapčių.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo šiandien balsavusi ir tebebalsuojanti Europa bus griežta ir negailestinga bet kuriam „MTV Europos Muzikos Apdovanojimų 2007“ (MTV EMA 2007) nominacijos „Nauji Europos Garsai” pusfinalininkui. Naujai įsteigtoje kategorijoje „Nauji Europos Garsai” Lietuvai atstovauja grupė Gravel. Tačiau tik vos per dvi savaites 18-kos pusfinalininkų gretos sumažės iki trijų, o lapkričio 1-ąją, didžiausio Europoje muzikinio renginio „MTV EMA 2007“ metu bus išrinkta viena vienintelė grupė, kuri ir bus verta „Naujų Muzikos Garsų“ vardo. Balsuoti vis dar galima www.mtvema.com.

REKLAMA

Pirmoji grupė, kuri privalėjo pasitraukti iš nuožmios kovos dėl „Naujų Europos Garsų“ statulėlės – mažiausiai balsų gavę latviai su grupe „Astro’n’out“, sakoma „MTV” pranešime spaudai.

Nuo šiol kiekvieną dieną grupės kritusios iš aršios kovos bus  skelbiamos MTV internetinėje svetainėje.

„Mūsų šansai laimėti „Naujų Europos Garsų“ kategoriją yra vienareikšmiškai didesni nei Jurgos Šeduikytės šansai gauti metų Baltijos šalių atlikėjo nominaciją“,- iš „Fall Out Boy“ vokalisto žadėjęs išsiurbti riebalus, jei pavyktų atsistoti ant MTV EMA scenos, MTV sakė Gravel vokalistas Tomas Sinickis.

REKLAMA
REKLAMA

Gera žinia yra ta, kad įspūdingoji „MTV EMA 2007“ atlikėjų komanda didėja ir prie jau žinomų Avril Lavigne, My Chemical Romance su Mika bei Foo Fighters lapkričio pirmąją Miunchene vyksiančiuose „MTV EMA 2007” prisijungia reperis ir grupės „Black Eyed Pees“ narys Will.I.Am bei nepralenkiama sekso bomba Nicole Scherzinger.  

Paaiškėjo ir garbingųjų statulėlių teikėjų komanda, tarp kurios puikuojasi Vokietijos numylėta sporto legenda teniso čempionas Borisas Bekeris (Boris Becker). Be jo ant pakylos kops ir nugalėtojams rankas spaus 2001-ųjų MTV EMA nugalėtojas Kreigas Deividas (Craig David), legendinės grupės „Depeche Mode“ vokalistas Deividas Gahanas (David Gahan), mega žvaigždė Maiklas Staipas (Michael Stipe) iš REM, prodiuseris ir hip hop trejetuko „The Fugees“ narys Vaiklefas Žanas (Wyclef Jean).

Kaip ir kiekvienais metais, visi MTV kanalai „MTV Europos Muzikos Apdovanojimų 2007” ceremoniją transliuos tiesiogiai. Šiemet muzikinius apdovanojimus bus galima stebėti ir mobiliojoje platformoje. Tokią galimybę suteikė renginio partneris – pasaulinė telekomunikacijų kompanija “Sony Ericson”.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų