REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmą kartą Lietuvoje organizuojami apdovanojimai už didžiausią progresą žiniasklaidoje "Metų atradimai – Nokia Nseries Media Awards 2007“.

REKLAMA
REKLAMA

Tokius apdovanojimus organizuoja Lietuvos žurnalistų sąjunga, Nacionaline žurnalistų kūrėjų asociacija, Regioninių televizijų asociacija, Lietuvos periodinės spaudos leidėjų asociacija, Nacionaline rajonų ir miestų laikraščių leidėjų asociacija. Įsitraukti į bendrus apdovanojimus taip pat pasiūlyta Lietuvos radijo ir televizijos asociacijai, Projekta įgyvendinas Lietuvos žurnalistų sąjunga. Į nominantus vertinsiančią 9 narių komisiją pasiūlyti autoritetingi, žiniasklaidos darbą išmanantys ekspertai.

REKLAMA

Į apdovanojimus gali pretenduoti visi novatoriškumu pasižymėję nacionalinių ir regioninių visuomenės informavimo priemonių – spaudos, radijo, televizijos, interneto – vadovai ir žurnalistai. Kandidatai skirtingose kategorijose bus įvertinti už kūrybą, technologijų panaudojimą, novatorišką visuomenės informavimo priemonės valdymą ir indėlį į Lietuvos žiniasklaidą.

"Metų atradimai – Nokia Nseries Media Awards 2007" apdovanojimais siekiame pasidžiaugti Lietuvos žiniasklaidos pasiekimais, kūrybingais ir novatoriškais žmonėmis. Svarbu, kad apie labiausiai nusipelniusių žurnalistų indėlį žinotų ne tik redaktoriai ar jų vadovai, bet ir plačioji visuomenė", - sakė vienas iš renginio organizatorių, LŽS pirmininkas Dainius Radzevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Idėja surengti apdovanojimus su didele iniciatyva pritarė kompanija "Nokia Lietuva". Jai ypač imponavo siekis įvertinti didžiausius atradimus ir progresą Lietuvos žiniasklaidoje.

Novatoriškiausias metų žurnalistas bus apdovanotas naujausiu multimedijos prietaisu ir pinigine premija. Naujausi multimedijos prietaisai atiteks ir kitiems apdovanojimų nugalėtojams.

Kandidatams nuo lapkričio 2 dienos bus galima registruotis apdovanojimų interneto svetainėje. Nugalėtojai bus paskelbti ir apdovanoti oficialaus renginio metu šių metų gruodžio 13 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų