REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po išvykos kartu su Rithma į saulėtą Kaliforniją, dabar kelsimės į Buenos Aires. Jau šį šeštadienį, spalio 13 d., klube „Gravity“, „Bacardi“ pakvies į antrąjį savo renginių serijos dalį, kurioje šeimininkaus argentinietis Jay West bei „RyRalio DJs“ – Karalius ir Lauris Lee.

REKLAMA
REKLAMA

Nuolatinis vardas „RyRalio DJs“ grojaraščiuose - argentinietis Jay West - jau spėjo užsidirbti pagarbą ir iš tokių pasaulinių house grandų kaip Marko Farinos, „Inland Knights“, Johnny Fiasco, Jay-J, DJ Heather, ar jo tėvynainio Hernano Cattaneo. Kelių įrašų kompanijų bosas į Marijos žemę atveža neįtikėtinai linksmą bei nepakartojamo Pietų Amerikos skonio funky house setą. Beje, jau kitame „Bacardi“ serijos renginyje, lapkričio 9 d., už pulto stos garsieji britai „Inland Knights“.

REKLAMA

Bus tango, ar ne?

„Vasara grįžta!“, - šaukia renginio šeimininkai „RyRalio DJs“. Tam jie tikrai turi pagrindo ,juk Jay West visą laiką buvo žinomas kaip nuotaikingų, svaigių, vasariškų melodijų „specas“. Už tai jį mylėjo Lauris Lee, Karalius ir didžioji dauguma jų vakarėlių lankytojų.

„Aš žinau, ką reiškia būti ne iš Europos ir stengtis patekti į plačiuosius šokių muzikos vandenis. Jay West yra puikus pavyzdys, kaip reikia, būnant iš pasaulio krašto, užkariauti šokių muzikos aikšteles nuo Australijos iki Lietuvos“, - argentiniečiu žavisi Karalius.

REKLAMA
REKLAMA

„Myliu Jay West skambesį, nes jis visada labai funky ir linksmai kapoja ritmus vaikinas. Be to, jis yra vienas produktyviausių iš man žinomų prodiuserių. Vos spėju gaudyti jo naujienas. Ir kas keisčiausia - visi kūriniai yra puikūs! Pirmą kartą į Lietuvą tiesiai iš Argentinos atskrendantis Jay West yra laukiamiausias šių metų svečias „RyRalio“ renginių kalendoriuje. Tad tau belieka tik pasipuošt ir pramokti pirmuosius tango žingsnelius“, - svečią giria Lauris Lee.

„RyRalio“ paatostogavo

Kitą rytą po sėkmingo „Bacardi“ serijos vakarėlio su Rithma „RyRalio“ duetas dviems savaitėms išėjo atostogų. Karalius lankė draugus, tuo tarpu Lauris Lee buvo „paskendęs romantikoje“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Apsilankiau Vokietijos „Popkomm“ pasaulinėje muzikos mugėje. Ten susitikau draugus ir verslo partnerius, kurie sėkmingai prisideda prie „RyRalio“ vardo ir muzikos sklaidos visame pasaulyje. Dar važiavau į Bialystoko klubą „Metro“, kur pats ne kartą grojau, susitikti su draugais iš Austrijos. O vėliau išbandžiau žiauriai „kokybiškus“ Lietuvos kelius - ne tokį jau didelį atstumą iš Bialystoko į Klaipėdą įveikti prireikė net 7 valandų,“ - pasakojo labiau pavargęs, nei pailsėjęs Karalius.

„Aš atostogas leidau visai kitaip. Mėgavausi ramybe Nidoje, Druskininkuose, Kernavėje. Juk ruduo retai lepina tokiu nerealiu oru! Buvo labai romantiška ir spalvinga. Nusprendžiau šį kartą nesibelsti į jokius tolimus kraštus, o pasikuisti namie, pasyviai pailsėti ir pamatyti Lietuvą,“ - šypsosi akivaizdžiai įsimylėjęs Lauris Lee.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų