REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2005-ais iš pirmo žvilgsnio visus privertęs įsimylėti vienas garsiausių elektroninės muzikos duetų per visą „reivo“ biblijos istoriją „Swayzak“ - grįžta. Jau šį penktadienį, spalio 12 d., klube „Gravity“ renginyje „Natūraliai“ pasirodys „Swayzak“ „smegenys“ David Brown. Šį kartą jis atvyksta kartu su grupės vokalistu Richard Davis, kurie gyvai pristatys savo diską "Some Other Country". Tai bus oficialus šeštojo grupės albumo pristatymo pasaulinis turas.

REKLAMA
REKLAMA

Vos rugpjūčio pabaigoje išleistas  "Some Other Country" susilaukė pačių įvairiausių nuomonių – vieni plojo labai garsiai, kiti - tyliau, tačiau, kaip visada, abejingų nebuvo. Kelis metus minimal techno madas diktavęs duetas šį kartą pasuko link electro stiliaus ir pasiūlė visiškai naują savo skambesį. Be jokios abejonės, jis ir bus pristatytas visiems susirinkusiems, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

15-os metų jubiliejus

Kitais metais savo penkioliktąjį jubiliejų švęsianti James Taylor ir David Brown grupė, išleidusi  šešis vienas už kitą garsesnius albumus, tapo pagrindiniais minimal bei elektroninės muzikos madų kūrėjais D. Britanijoje. Jų dainos skambėjo visur – miksuose, rinkiniuose, filmuose, reklamose, o įtaką elektroninei scenai pripažino  pagrindiniai muzikos leidiniai, lygindami net su pačiais „The Chemical Brothers“!

REKLAMA
REKLAMA

Todėl visai natūralu, kodėl per pirmąjį „Swayzak“ pasirodymą klubas „Gravity“ buvo visiškai sausakimšas, tiesa, šį kartą  tikimasi dar didesnio ažiotažo. Tai išduoda jau mėnesį prekybos taškuose sėkmingai „šluojami“ išankstiniai bilietai.

Vilniuje trūko tik orgijų

Pirmuoju savo vizitu į klubą „Gravity“ David liko labai patenkintas, tačiau neslėpė, kad jam, švelniai tariant, trūko „aistros“: „Lietuvoje viskas buvo labai gerai. Yra tokių vietų, kur publika nesupranta mūsų grojamos muzikos, tikisi visai kitokių stilių. Tačiau čia publika buvo smagi, klubas puikus, jame radome viską - šiltą atmosferą, gerą garso sistemą, gražių merginų, iki idealo tetrūko tik orgijų. Lietuvoje tikrai puiku ir ji patenka į sąrašą tų šalių, į kurias norėtume sugrįžti“, - taip prieš du metus po renginio viename interviu kalbėjo atlikėjas.

Atvyksta su vokalistu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir prieš du metus į Vilnių atvyksta tik vienas grupės narys. „Mano partneris su kuriuo kuriame muziką - James Taylor - niekada nevažinėja koncertuoti, kartu mes dirbame tik studijoje“, - trumpai situaciją paaiškina David Brown. Pirmą kartą į Vilnių jis pasiėmė būgnininką, o dabar - žinomą vokalistą, kelių "Some Other Country" dainų atlikėją -  Richard Davis, kuris nuolatos dirba ne tik su „Swayzak“, bet ir su praėjusio savaitgalio „Gravity“ svečiu Phonique bei Trentemoller.

Pigesni bilietai:
http://www.bilietai.lt/axtweb/view/evt-desc/1.0-lt-EDS001000002485

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų