REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

25 metų 182 cm ūgio Prancūzijos rinktinės žvaigždė ir San Antonijaus "Spurs" komandos įžaidėjas Tony Parkeris viešai paskelbė, jog į nacionalinę komandą jis grįš tik po dvejų metų, kai vyks 2009 metų Europos čempionatas Lenkijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Tokį sprendimą krepšininkas priėmė po to, kai 2007 metų Europos čempionate Ispanijoje prancūzų rinktinė liko aštuntoje vietoje ir neteko galimybės kovoti dėl kelialapio į 2008 metų olimpines žaidynes Pekine.

REKLAMA

"Dvejus metus ilsėsiuosi nuo Prancūzijos rinktinės, o tuomet grįšiu ir žaisiu Europos čempionate Lenkijoje. Su "Spurs" treneriu Gregu Popovichiumi nutarėme, kad man jau reikia šiek tiek pailsėti nuo nacionalinės komandos," - spaudai kalbėjo krepšininkas.

"Noriu šiek tiek poilsio. Jau eilę metų sužaidžiu po daugiau nei 120 susitikimų per metus ir neturiu poilsio net vasarą. Pavargau ne tiek fiziškai, kiek psichologiškai," - atviravo T. Parkeris.

Europos čempionate T. Parkeris sužaidė 9 rungtynes ir vidutiniškai per 31 minutę pelnydavo 20,1 taško, atkovodavo 2,9 ir perimdavo 1 kamuolį bei atlikdavo 3,3 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų