REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„MTV The Block“ vakarėliai stilingiausiame Vilniaus klube „Gravity“ vyksta jau metus. Kiekvieną kartą sausakimšoje klubo salėje MTV fanai šoka iki paryčių, o jų džiugias akimirkas fiksuoja MTV operatorių ir vydžėjų komanda. Sausakimšos „Gravity“ salės „MTV The Block“ vakarėlių organizatorius privertė plėstis, todėl šį savaitgalį „MTV The Block“ startuoja ką tik atsidariusiame Kauno klube „Dub Dub“.

REKLAMA
REKLAMA

„Pastebėjome, kad Vilniuje nebetelpame, todėl nenorėdami nuvilti savo fanų „MTV The Block“ nusprendėme organizuoti ir Kaune. Naujasis hiphopo ir r‘n‘b klubas „Dub Dub“ pasirodė puiki vieta, kurioje galime rengti „MTV The Block“.  Esu įsitikinęs, kad kauniečiai pamėgs „MTV The Block“ dar greičiau nei tai padarė vilniečiai“, - sakė MTV kampanijų koordinatorius Lietuvoje, Andrius Zakaravičius.

REKLAMA

Spalio 5 dieną (penktadienį) Kauno klube „Dub Dub“ jau ne pirmą kartą Lietuvoje viešintis prancūzas Dj Def Kut. Dj Def Kut yra vienas iš nedaugelio diskžokėjų, kurie priklauso „Record Pool“ kompanijai, kuri užsiima naujų dainų bei dar neišleistų plokštelių pateikimu tam tikram diskžokėjų ratui. Jau šį penktadienį Kauno „Dub Dub“ Dj Def Kut kūrinių parinkimas bei bendravimas su publika išsiskirs originalumu bei šiluma besilinksminantiems.

REKLAMA
REKLAMA

Spalio 6 dieną (šeštadienį) pavargusi, bet laimiga MTV komanda lėks iš Kauno „Dub Dub“ į Vilniaus „Gravity“, kuriame pasirodys Dj MistaJam iš Didžiosios Britanijos. Autorinę BBC radijuj laidą kuriantis ir rengiantis, nuo septynerių metų aktorius įvairiuose miuzikluose ir muilo operuose ir profesionalus klubų dydžėjus Lietuvoje lankysis pirmą kartą. Už meilę muzikai Dj MistaJam dėkoja ne kam kitam, o savo šeimai. „Esu dėkingas savo šeimai, kuri visada šokdavo kai virtuvėje keisdavau plokšteles. Būtent jie privertė mane pažvelgti į muziką giliau“, - MTV sakė Dj MistaJam.

„MTV The Block“ vakarėliai vyksta jau metus. Kiekvieno vakarėlio metu, MTV komanda filmuoja, o vėliau pasilinksminimo nuotaikas perteikia ekrane. Stilingiausiame sostinės klube „Gravity“ jau penkioliktą kartą iš eilės MTV fanai ir geros muzikos gerbėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų