REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kandidatas į Seimo narius vienmandatėje Dzūkijos 69-ojoje rinkimų apygardoje Kęstutis Čilinskas kreipėsi į Vyriausiąją rinkimų komisiją bei Kauno apygardos prokuratūrą su prašymu pradėti tyrimą dėl "Lietuvos pašto" neteisėto pašto siuntų bei korespondencijos slėpimo.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak K.Čilinsko rinkimų štabo atstovų, su „Lietuvos paštu“ buvo sudaryta sutartis ir iš K. Čilinsko rinkimų sąskaitos apmokėta už informacinio leidinio apie K.Čilinską ir jo veiklą pristatymą praktiškai į kiekvieno rinkėjo namus. Tačiau, važinėdami po Dzūkiją, K.Čilinsko rinkimų štabo nariai įsitikino, kad daugelyje vietų informacinis leidinys nėra pristatytas, sakoma pranešime spaudai.

Rugsėjo 30 d. grybautojai Dambravos miške, netoli Kauno, rado didžiulę siuntą Dzūkijoje neišnešiotos, miške paslėptos korespondencijos su beveik dviem šimtais minėto informacinio leidinio egzempliorių, o taip pat kitą per „Lietuvos paštą“ arba UAB „Greitasis kurjeris“ siunčiamą korespondenciją: 570 sąskaitų už paslaugas Dzūkijos žmonėms bei teismo išsiųstą pranešimą asmeniui, pagal kurį jis turėjo per septynias dienas pateikti teismui savo dokumentą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų