REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Lietuvos šokių dešimtuke“ – pirmasis persistumdymas. Paskutinėje rugsėjo mėnesio laidoje projektą visam laikui paliko Laima Kybartienė ir Adomas Norkūnas (5-oji pora), nusileidę praėjusį kartą iškritusiems Mariui Šmitui ir Karolinai Klimaitytei (7-oji pora).

REKLAMA
REKLAMA

Kolegoms šokėjams Mariaus ir Karolinos tango (o gal jie patys?) patiko labiau, negu Laimos ir Adomo ča-ča. Už Marių Šmitą balsavo 9 poros, tuo tarpu Laimą Kybartienę palaikė tik 4.

REKLAMA

Absoliuti šeštadienio laidos nugalėtoja – iki šiol nežinoma verslininkė Vita Ramanauskaite su partneriu Andriumi Uksu (1270 balų), parklupdžiusi garsenybes Agnę Šemberienę (1144) ir Nataliją Zvonkę  (1078) su partneriais. Jos liko atitinkamai antroje ir trečioje vietose. Praėjusioje laidoje Zvonkė užtikrintai pirmavo, o dabar ji vos neliko ketvirta: ant kulnų jai lipa aerobikos trenerė Joana Bartaškienė, surinkusi vos balu mažiau (1077).

Komisijos, kurią sudarė Jurijus Smoriginas, Dalia Kamaitienė ir Rolandas Burneikis, numylėtiniai ši kartą – Agnė Šemberienė ir Vadimas Šuško. Nė vieno balo iš komisijos negavo Rasa Martens ir Artur Bajor. Ypač daug pylos jie gavo už valsą. Tuo tarpu pagyrų, ir net iš Jurijaus Smorigino, ir ne tik už valsą, bet ir ča-ča, sulaukė Robertas Danilevičius su Ana Kapustina, pirmosiose laidose daugelio nurašyti į autsaiderius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų