REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžio policijos Autotransporto priemonių grobimo tyrimo skyriaus pareigūnai ketvirtadienį sulaikė du automobilių vagystėmis įtariamus vyrus.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė Panevėžio miesto vyriausiojo policijos komisariatas (VPK), policijai gerai žinomi panevėžiečiai - trisdešimtmetis R. P. ir trisdešimt vienerių A. J. - įkliuvo Panevėžio rajone, Senamiesčio kaime. Jie bandė nuo pareigūnų sprukti ir buvo sulaikyti tik po įspėjamųjų šūvių.

REKLAMA

Įtariamieji savo automobiliu atvyko prie pavogto senutėlio automobilio "VW Passat", kurį buvo palikę Panevėžio rajone. Jiems sėdant į vogtą automobilį, pasirodė policijos pareigūnai. Pamatę pareigūnus, įtariamieji iššoko iš automobilio ir ėmė bėgti.

Pareigūnams teko panaudoti šaunamąjį ginklą. Įtariamieji buvo sulaikyti. Panevėžio miesto apylinkės teismas spręs kardomosios priemonės skyrimo įtariamiesiems klausimą.

REKLAMA
REKLAMA

Panevėžio miesto VPK dėl automobilio vagystės atlieka ikiteisminį tyrimą.

A.J. anksčiau buvo kartą teistas už automobilio vagystę (2005 m. nusikaltimo vietoje jį pagavo pats nukentėjusysis), R. P. teistas ne vieną kartą - už vagystes, sunkų kūno sužalojimą, išžaginimą. Jis 2003 m. liepą taip pat buvo įtariamas automobilio vagyste, taip pat bandė bėgti, plaukė upe ir buvo sulaikytas tik panaudojus šaunamąjį ginklą.

Pareigūnai turi duomenų, kad šie įtariamieji 2006 m. pabaigoje - 2007 m. pradžioje pavogė ne vieną automobilį, reikalavo iš automobilių savininkų išpirkos. Todėl pareigūnai prašo panevėžiečių, nukentėjusių nuo minėtų vagišių pranešti policijai tel. (8-45) 50 30 11 (darbo valandomis) arba anoniminiu telefonu (8-45) 50 33 33

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų