REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paklydusios TEO sąskaitos sukėlė chaosą

Sąžiningiems „Teo“ klientams kone paniką sukėlė šį mėnesį gerokai vėluojančios sąskaitos už bendrovės suteiktas paslaugas. Sumaištis kilo ir su jomis nieko bendro neturinčiame Panevėžio apskrities centriniame pašte, užverstame ne pagal tuos adresus išnešiotais „Teo“ laiškais, rašo ketvirtadienį laikraštis "Sekundė".

REKLAMA
REKLAMA

Tikrieji ažiotažo kaltininkai, tik nuo šio mėnesio „Teo“ klientams Panevėžyje sąskaitas pristatinėjanti kurjerių bendrovė, teisinasi patyrusi menką nesusipratimą, nors laiku neaptarnavo kelių tūkstančių abonentų.

REKLAMA

Ant Panevėžio apskrities centrinio pašto direktoriaus Juozo Pranukevičiaus stalo – krūvos panevėžiečių į paštą sugrąžintų „Teo“ sąskaitų.

„Visą šią savaitę gyventojai, radę ne jiems adresuotus „Teo“ laiškus, mums neša.

Gal jų ir negrąžintų, bet „Teo“ informacijos telefonu žmonėms pranešama, kad visos sąskaitos perduotos paštui. Iš tiesų mes su tuo nieko bendro neturime – „Teo“ sąskaitas nešiojame tik rajono gyventojams ir juridiniams asmenims“, – gūžčiojo pečiais J.Pranukevičius.

Sumaišė net gatves

REKLAMA
REKLAMA

Vadovas teigė nė pats nesuvokiantis, už ką paštas pastarosiomis dienomis gauna pylos nuo panevėžiečių „Teo“ klientų.

„Kliūna mums ir nuo tų, kurie negauna sąskaitų, ir nuo tų, kurie gauna ne jiems adresuotas. Pasakiau visiems pašto skyriams, kad daugiau iš gyventojų nepriimtų grąžinamų „Teo“ laiškų“, – apie absurdišką situaciją kalbėjo direktorius.

Jis pats teigė dar nesulaukęs iš „Teo“ sąskaitos už rugpjūčio mėnesį suteiktas paslaugas, nors įprastai tokiu laiku jau būna sumokėjęs mokesčius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įdomiausia, kad „Teo“ laiškai, ant kurių uždėtas Vilniuje įsikūrusios bendrovės „Greitasis kurjeris“ antspaudas, į paštą grąžinami ne tik iš kito namo nei yra adresuoti, bet netgi iš kitų gatvių: siųstasis Amerikos g. gyventojui buvo įmestas į pašto dėžutę Bijūnų g. ir panašiai.

Kilus ažiotažui J.Pranukevičius net porą kartų skambino į „Teo“.

„Antradienį po pietų paprašė, kad laiškus perduočiau bendrovės atstovui Panevėžyje. Ir jokio atsiprašymo nesulaukiau“, – pasakojo viršininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų