REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įvairiausių pasaulio leidinių ir interneto portalų ne kartą pripažintą seksualiausia planetos moterimi, naująja Marilyn Monroe tituluojamą putlialūpę aktorę Scarlett Johansson žiūrovai netrukus galės išvysti kiek kitokiame amplua.

REKLAMA
REKLAMA

Greitai Lietuvos kino teatruose pasirodysiančioje romantinėje komedijoje Johansson vaidina paprastą merginą su paprastais troškimais, iššūkiais ir problemomis. Jos herojė Enė, užaugusi darbininkų šeimoje, baigusi universitetą nusprendžia padirbėti turtingų niujorkiečių vaikų aukle, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

„Tikriausiai pirmą kartą vaidinau heroję, kuri yra tokia panaši į mane ir su kuria galėčiau būti geromis draugėmis“, - apie vaidmenį „Auklės dienoraštyje“ pasakoja S.Johansson. Aktorė taip pat pridūrė, kad naujausias vaidmuo Shari Springer Berman ir Roberto Pulcini juostoje buvo smagi patirtis ir geras atokvėpis nuo vaidmenų, kuriuos ji įprastai gauna.

„Auklės dienoraščio“ scenarijus parašytas remiantis Amerikoje bestseleriu tapusia Nicolos Kraus ir Emmos McLaughlin knyga. Autorės į kūrinį sudėjo neįkainojamą patirtį, sukauptą dirbant auklėmis turtingų niujorkiečių šeimose. S.Johansson vaidinama herojė Enė susiduria su ir knygoje aprašytais turtuolių kaprizais, išlepintu vaiku ir šeimos intrigomis.

REKLAMA
REKLAMA

"Auklės dienoraštis"

Jausmingame ir humoristiniame „Auklės dienoraštyje“ jauna mergina iš neturtingos šeimos stengiasi realizuoti universitete įgytas žinias ir surasti savo vietą sparčiai besikeičiančiame pasaulyje, kuriame sukasi dideli pinigai.

Juostoje taip pat vaidina ritmenbliuzo atlikėja Alicia Keys, kuri po „Auklės dienoraščio“ filmavimų pareiškė, jog nori tęsti aktorės karjerą.

„Auklės dienoraštis“ – kinuose nuo rugsėjo 28 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų