REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Balsas.lt“ ragina klausti „Žinių radijo“ laidos dalyvius.

Pastaruoju metu vis dažniau kalbame apie kultūrinį paveldą, jo apsaugai kylančias problemas. Kultūrinis paveldas yra dalis mūsų savasties, mūsų tapatybės, ir jo išsaugojimu rūpintis kiekvieno mūsų pareiga. Šiandien siekiant išsaugoti kultūrinį paveldą kyla vis naujų problemų: naujos statybos, trūksta pinigų restauracijai, moksliniams tyrinėjimams ir pan.

REKLAMA
REKLAMA

Ar sugebėsime nesugriauti savo kultūrinio paveldo? Ar Lietuvos paveldo apsaugos institucijos išliks nepriklausomos nuo verslo interesų ir politinių užsakymų? Ar gali paveldo globa rūpintis tie, kas kadaise griovė paminklus? Ką daryti, kad kultūros paveldas Lietuvoje nebebūtų naikinamas?

REKLAMA

Tiesioginėje „Žinių radijo“ laidos „Apskritas stalas“ diskusijoje dalyvauja Seimo narys Julius Dautartas, Demokratinės politikos instituto ekspertė Radvilė Morkūnaitė ir prezidento patarėja kultūros klausimais Irena Vaišvilaitė.

Laida skiriama projektui „Nauja darbotvarkė Lietuvai“, rengiama bendradarbiaujant su Demokratinės politikos institutu, remiant Tėvynės sąjungai.

Laida „Apskritas stalas“ – kasdien 17.10 val. per „Žinių radiją“. Vedėjas – Aurimas Perednis.

Klausimus laidos dalyviams galite pateikti šio anonso komentaruose.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų