REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltijos jūroje dingo tėvas ir sūnus

Pirmadienį apie 20 val. Jūrų paieškos ir gelbėjimo koordinacinis centras gavo pranešimą, kad iš Šventosios uosto išplaukė ir dingo plastmasinė valtis su pakabinamu varikliu, kuria plaukė 2 žmonės. Apie įvykį pareigūnus informavo dingusiųjų šeimos narys.

REKLAMA
REKLAMA

„Moteris pranešė, kad jos vyras su sūnumi nuvyko į Kretingą, ryte pasiėmė valtį ir iš Šventosios išplaukė į jūrą. Vyrai iki vakaro negrįžo, todėl Jūrų paieškos ir gelbėjimo koordinacinis centras pradėjo paiešką. Susisiekė su Vilniaus aeronautikos centru, kuris išsiuntė sraigtasparnį Mi-8. Paiešką vykdė ir Karinių jūrų pajėgų fregata „Aukštaitis“. Taip pat buvo susisiekta su Rygos jūrų gelbėjimo koordinaciniu centru, kuris paiešką sraigtasparniu vykdė Latvijos teritoriniuose vandenyse. Buvo apžiūrėtas plotas nuo Karklės iki Šventosios, bet vakar iki vidurnakčio niekas nebuvo surastas. Šįryt 6 val. ryto paieška vėl atnaujinta“ – pasakojo Jūrų paieškos ir gelbėjimo koordinacinio centro atstovė spaudai Gintarė Aničienė.

Šįryt prasidėjusioje paieškoje dalyvauja Klaipėdos Valstybinio jūrų uosto direkcijos laivas „Žaibas“, Karinių jūrų pajėgų fregata „Aukštaitis“ ir Karinių oro pajėgų sraigtasparnis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų