REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors neseniai ištekėjo ir visą laiką kartojo svajojanti apie tikrą gausią šeimą, seksualioji aktorė Eva Longoria kol kas nusprendė atidėti motinystės planus. Priežastis išties svari – sėkminga jos karjera  kultiniame TV3 rodomame seriale „Nusivylusios namų šeimininkės“.

REKLAMA
REKLAMA

„Tonis nori vaikų, aš taip pat, tačiau šiuo metu turiu filmuotis labai svarbiose serijose ir tai gali būti dar vienas sėkmingas žingsnis mano karjeroje. Tiesiog negaliu to praleisti, – sako liepą už NBA krepšininko Tonio Parkerio ištekėjusi E. Longoria. – Šiuo metu filmuojame ketvirtąjį sezoną ir gali būti, kad dar dirbsime ne vienerius metus. O sprendimas lauktis kūdikio yra išties atsakingas, todėl mes kurį laiką palauksim”.

REKLAMA

E. Longoria televizijoje debiutavo 2000  metais, tačiau šios smulkutės iš Teksaso kilusios aktorės žvaigždė sužibo įžengus į „Nusivylusių namų šeimininkių” filmavimo aikštelę. Už dievinančios brangius daiktus ir prabangų gyvenimą Gabrielės Solis vaidmenį E. Longoria buvo nominuota Auksiniam Gaubliui, pelnė ne vieną prestižinį apdovanojimą.

„Nusivylusios namų šeimininkės” su Eva Longoria – kiekvieną pirmadienį, 22.00 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų