REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Š. Jasikevičius patvirtino, kad žais "Panathinaikos" klube

Lietuvos rinktinės įžaidėjas Šarūnas Jasikevičius Izraelio žiniasklaidai patvirtino informaciją, kad artimiausius dvejus metus gins Eurolygos ir Graikijos čempiono Atėnų „Panathinaikos“ garbę, skelbia lrytas.lt

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią savaitę „Golden State Warriors“ klubas nutraukė su 31 metų 193 cm ūgio įžaidėju dar vienerius metus galiojantį kontraktą.

REKLAMA

Pirmadienį 22 val. sueis pagal NBA taisykles būtinos 48 valandos, po kurių Š.Jasikevičius galės pasirašyti naują sutartį. Parašą Lietuvos krepšinio žvaigždė suraitys ant rekordinio dydžio sutarties - per dvejus metus „Panathinaikos“ klube Šaras turėtų uždirbti 7 mln. eurų.

Eilėje prie lietuvio stovėjo ne tik Graikijos klubai, bet ir „Barcelona“, Maskvos CSKA, Madrido „Real“, o paskutinę akimirką didžiulę pinigų sumą surinko net Tel Avivo „Maccabi“. Bet lenktynes laimėjo „žalieji“ iš Atėnų.

Kalbama, kad kitas Graikijos klubas Pirėjo „Olympiakos“ buvo pasiruošęs Š.Jasikevičiui mokėti dar daugiau, bet lietuviui rūpėjo ne tik pinigai, bet ir komandos draugai, treneriai bei galimybė laimėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų