REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelis kartus auksinė Lietuvos atlikėja Jurga, internacionali šalies legenda "Skamp" ir agresyvūs naujokai "Gravel" tapo trimis atlikėjais, atstovausiančiais Lietuvą "MTV Europos muzikos apdovanojimuose" Miunchene.

REKLAMA
REKLAMA

Europa balsavo ir nusprendė, kad daugiausiai nominacijų, net keturių, yra vertas Justinas Timberlake'as. Taip pat kelis kartus nominuoti Nelly Furtado, "Fall Out Boy", "My Chemical Romance", rašoma MTV pranešime spaudai.

REKLAMA

Svarbiausio MTV metų renginio šeimininku šiais metais bus skandaluose ir žolės dūmuose reguliariai skendintis Snoop Dogg, o gyvai pasirodys tokie atlikėjai kaip Avril Lavigne, My Chemical Romance su Mika bei Foo Fighters.   MTV pagaliau nutraukė paslapties šydą ir paskelbė 18 pusfinalininkų, kurie rimtai susigrums dėl naujai įsteigtos kategorijos – „Nauji Europos Garsai“. Lietuvai „Naujuose Europos garsuose“ atstovaus grupė „Gravel“.

REKLAMA
REKLAMA

Iš visų 18-kos pusfinalininkų vykti į Miuncheną galės tik trys laimingieji, o juos balsavimo internetu pagalba išrinks MTV fanai ir visi norintys. Balsuoti galima čia: www.mtvema.com. Lapkričio 1-ąją Miunchene, „MTV Europos Muzikos Apdovanojimų 2007“ metu žiūrovai rinks geriausią atlikėją iš trijų nuvykusių.

„Manau, kad toks žingsnis yra sveikintinas. Ypatingai gerai būtų, jeigu atlikėjai, kurie pretenduoja į šį apdovanojimą, nepriklausytų jokiai didelei įrašų leidybos kompanijai, kadangi tokiu atveju balsavimas nebūtų garbingas. Mes savo šansus vertiname skeptiškai, tačiau Jėzus mums ne vieną pokštą yra iškrėtęs, tad niekada negali žinoti... Jeigu mums būtų suteikta proga pasirodyti EMA, mes kaip tikri buduliai bandytume atkreipti į save dėmesį bandymais pažeminti visas ryškesnes žvaigždes, grotume lietuvišką dainą ir išsiurbtume riebalus iš FALL OUT BOY vokalisto“ – ironiškai šmaikštavo „Gravel“ vokalistas Tomas Sinicki.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuvių atlikėja Jurga ir „Skamp“ yra nominuoti „Metų Baltijos Šalių Atlikėjo“ kategorijoje. Už Jurgą arba „Skamp‘us“ jau šiandien reikia balsuoti internetu www.mtvema.com.

„Esame maloniai nustebinti, kad ir vėl turime garbės būti nominuotais „Metų Baltijos Šalių Atlikėjo“ kategorijoje. Pernai kai dalyvavome „Europos Muzikinių Apdovanojimų 2006“ renginyje, parsivežėme labai daug įspūdžių. Tada „Metų Baltijos Šalių Atlikėjo“ statulėlę pasiėmė latviai. Man asmeniškai jie paliko didžiulį įspūdį. Manau jie tikrai buvo to verti. Šiemet nekantrauju pamatyti Snoop Dogg kaip renginio šeimininką, kitus atlikėjus, kurie koncertuos ceremonijos metu. Be abejo, smalsu, kas nugalės“ – MTV sakė Vee Diawara, „Skamp“ įkūrėjas.

Kaip ir kiekvienais metais, visi MTV kanalai „MTV Europos Muzikos Apdovanojimų 2007” ceremoniją transliuos tiesiogiai. Šiemet muzikinius apdovanojimus bus galima stebėti ir mobiliojoje platformoje. Tokią galimybę suteikė renginio partneris – pasaulinė telekomunikacijų kompanija “Sony Ericson”.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų