REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio pradžioje BTV eteryje startuoja „Mados vartai“ - naujas pažintinis TV projektas apie madą, stilių, grožį. Kiekvieną savaitę žiūrovai galės sekti rūbų bei aksesuarų madų tendencijas, susipažinti su naujienomis iš grožio pasaulio, Lietuvos ir užsienio dizaineriais, grožio specialistais ir gyvenimo būdu.

REKLAMA
REKLAMA

Laidą „Mados vartai“ ves vienas populiariausių šalies stilistų Kęstas Rimdžius. Jis ir pats kalbins Lietuvos bei užsienio mados pasaulio atstovus bei remsis jų patirtimi, nuomone, patarimais, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

„Mada neapsiriboja vien drabužiais, todėl didelį dėmesį skirsime ir madingai aplinkai  - interjerams, populiarioms, stilingoms vietoms, išskirtiniams daiktams, prabangiems aksesuarams, o grožio rubrikose bus pristatomos sezono šukuosenos ir makiažai, dalinami profesionalų patarimai ir pasakojama apie naujausius grožio pasaulio atradimus – produktus, procedūras ir technologijas“, - apie naująjį projektą pasakojo Kęstas Rimdžius.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Kęsto,  mados ir stiliaus projektas „Mados vartai“ žiūrovus turėtų nudžiuginti rubrikų įvairove, kur bus atskleidžiama ne tik mados pasaulio scena, bet ir užkulisiai – tai, kur patekti gali toli gražu ne visi. Žiūrovai kiekvieną laidą bus supažindinami vis su kita mados pasaulio žvaigžde, prašys žinomų dizainerių ir stilistų sukurti įvairius įvaizdžius skirtingoms progoms, keliaus po parduotuves ir stebės, kaip apsipirkinėja įžymybės, pasakos mados istorijos peripetijas.

„Mados vartų“ laidose lietuviai galės susipažinti su naujausiomis tokių mados gigantų „Givenchy“, „Jean Paul Gaultier“, „Moschino“, „Valentino“ ir kitomis kolekcijomis, taip pat „įlįsti į manekenių kailį“ ir pamatyti mados foto sesijų, kastingų virtuvę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tai bus rimta laida, neapsiribosianti vien Lietuvos naujienomis. Bus reportažų iš didžiųjų pasaulio mados sostinių: Milano, Paryžiaus, Londono, tarptautinių mados parodų, meistrų dirbtuvių, kolekcijų pristatymų. Aktyviai padėti rengiasi ir mūsų bendradarbiai užsienyje. Kelias keliones, iš kurių parvešime įdomių reportažų, artimiausiu metu planuojame ir patys“,- planus dėstė naujosios laidos vedėjas.

K. Rimdžius įsitikinęs, jog „Mados vartai“ ne tik skleis lietuvių ir užsienio mados kultūrą, bet ir skatins Lietuvos visuomenę domėtis mados estetika, tendencijomis ir naujovėmis. Tikimasi, kad „Mados vartai“ sudomins visus, kurie neabejingi madai, grožiui ir stiliui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų