REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepaisant to, jog Kroatijos rinktinė Europos čempionate rungtyniauja itin nestabiliai, Lietuvos rinktinės treneriai ir žaidėjai apie šią rinktinę kalbėjo su pagarbą bei tikino, jog rungtynės bus ypatingai sunkios. Pasakodami apie ketvirtfinalį rinktinės nariai neleido suabejoti savo nusiteikimu bei ryžtu siekti pergalės.

REKLAMA
REKLAMA

Komandos treneris Ramūnas Butautas akcentavo, kad ketvirtfinalio metu visų pirmiausia vyks psichologinis mūšis. „Svarbu kaip kas susitvarkys su savo nervais. Kroatai nuo seno garsėja kaip krepšinio šalis, turinti gražias tradicijas bei diktuojanti madas Europos krepšinyje. Jie turi vieną geriausių Europos trenerių bei daug talentingų žaidėjų“, - komplimentus varžovams žarstė Lietuvos ekipos strategas.

REKLAMA

Vienas stabiliausių rinktinės žaidėjų Darius Songaila tikino, jog ketvirtfinalyje apskritai nebūna silpnų varžovų. „Kroatai nugalėjo ispanus, todėl su jais reikės rimtai žaisti“, - neabejojo aukštaūgis.

Rimanto Kaukėno nuomone, kroatai meta daug tritaškių ir žaidžia greitą krepšinį. „Matėme kelias jų rungtynes. Jie stengiasi gerai gintis ir rungtyniauti bus labai sunku“, - juokauti su varžovais nebuvo nusiteikęs gynėjas.

Romanas Buršteinas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų