REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viešbučių tinklo paveldėtoja Paris Hilton vasario 15 dieną dalyvaus tradiciniame Vienos operos pokylyje kaip Vienos aukštuomenės atstovo Richardo Lugnerio viešnia, trečiadienį per spaudos konferenciją pranešė nekilnojamojo turto magnatas.

REKLAMA
REKLAMA

25 metų P.Hilton į Vieną atvyks su savo tėvais ir trimis draugais, bet jos nuolatinės vakarėlių bičiulės Britney Spears (Britni Spirs) šioje kompanijoje nebus, pridūrė R.Lugneris.

REKLAMA

"Deja, jos nebesutaria", - teigė jis.

Gandai, kad prabangiame Vienos renginyje dalyvaus vakarėliuose mėgstanti linksmintis P.Hilton, Austrijoje sukėlė žiniasklaidos sujudimą. Laikraščiai tvirtina, kad jai už pasirodymą Vienos pokylyje galėjo būti sumokėta iki vieno milijono dolerių (2,8 mln. litų).

"Ji yra labai gera Operos baliaus reklama", - per spaudos konferenciją sakė R.Lugnerio žmona Christina (Kristina).

74 metų R.Lugneris į šį pokylį tradiciškai pasikviečia kokią nors įžymybę. Anksčiau jį lydėjo tokios žvaigždės kaip Faye Dunaway (Fei Danavai), Sophia Loren (Sofija Loren), o praėjusiais metais - serialo "Gelbėtojai" (Baywatch) žvaigždė Carmen Electra (Karmen Elektra).

Operos pokylis, ryškiausias Vienos aukštuomenės įvykis, yra senas tradicijas turintis ir išskirtinis renginys. Bilietas į jį kainuoja 215 eurų (731 litą), o už vietą ložėje reikia pakloti iki 16 tūkst. eurų (54,4 tūkst. litų).

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų