REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį (2007 09 07) uostamiesčio klubas „Global” lankytojų širdis privers plakti į „bytą” drauge su Dj Mamania, Svaru ir „2rntablism Crew” (DJ Neuro, DJ Snowman & DJ NeiF) komanda.

REKLAMA
REKLAMA

„Let The Rhythm Hit`Em” organizatroius, „Street Industry” atstovaujantis Playa G šį vakarą kaip išskirtinį apibūdina dėl dviejų priežasčių: „Svarą su Mamania ant scenos Klaipėdoje paskutinį sykį buvo galima pamatyti labai jau seniai, tad praleisti jų pasirodymą būtų tikrų tikriausia gėda. O DMC pasirodymai ne tik čia, bet ir Lietuvoje yra visiška retenybė – mūsų vakarėlyje „2rnbalism Crew” surengs parodomąją scratch programą”.

REKLAMA

Scratch – po šiuo žodžiu slepiasi daugiau nei galima įsivaizduoti. „Scratch” pavadinimu yra filmas apie didžėjus ir hip – hop kultūrą, „Morphine” daina iš 1995 – ųjų albumo „Yes”, hip hop žurnalas, o bene dažniausiai taip įvardijama tam tikra grojimo technika, kurią demonstruos „2rnbalism Crew”. „Scratching`as – tokia Dj technika, kurios pagalba didžėjus sukuria tam tikrus garsus. Jo inovatoriumi laikomas Grand Wizard Theodore, scratching`ą išbandęs dar 1970 – aisiais, kurio pirmasis viešas pasirodymas sukėlė perversmą hip hop istorijoje ir sulaukė begalės pasekėjų. „2rnbalism Crew” trijulė penktadienį garsus bei ritmus kurs plokštelės, mix`erių ir fader`ių pagalba”, - pasakoja Playa G.

REKLAMA
REKLAMA

„Jų tarpe yra daug vilčių teikiantis didžėjus – Neuro. Jam jau teko padirbėti prie kelių kūrinių, kurie pateko į „Gatvės lygos“ top dešimtuką, o tai yra gera pradžia“, - apie „2rnbalism Crew“ pasakoja Mamania. Darbingam rudeniui besiruošiantys G&G nariai jau baigia įrašinėti naują albumą, tad, pasak Mamanios, daug idėjinių pamąstymų ir energijos nuteka į studiją, kur daroma viskas, kad albumas paruoštas bei tvarkingas pasiektų klausytoją.

„Let The Rhythm Hit`Em“ salėje laukia profesionalūs ir nuotaikingi pasirodymai: „Krėsim tvarkingas muzikalias išdaigas su daug pozityvios nuotaikos”, - sako Dj Mamania. Be pastarųjų ir „2rnbalism Crew“ taip pat skambės Playa G ritmai, o didžiojoje salėje – Junduls ir Blackie house muzika, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų