REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujas BTV sezonas – nuo rugsėjo 3-iosios

Baltijos televizija su šūkiu „...ir gyvent smagiau!” nuo rugsėjo 3-iosios pradeda naują, penkioliktąjį sezoną.

REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovų dėmesio tikisi 13 BTV laidų: atsinaujinęs ir naujomis rubrikomis pasipildęs populiarusis „Šeštadienio rytas“ su Asta Stašaityte-Masalskiene, džiaugsmą ir gerą nuotaiką į jūsų namus jau šeštus metus nešantis „Sveikinimų koncertas“ su Laima Kybartiene, nuotaikingas gyvenimo būdo žurnalas „Tarp miesto ir kaimo“ su Vilma Čereškiene, praktiškų patarimų ir humoro kupini „Namų darbai“ su Linu Lauciumi bei „Sveikatai ir laimei“ su Arvydu Ilginiu ir Rūta Gancevičiene, laida medžiotojams „Tauro ragas“ su Toma Jokūbaitiene, statybų žurnalas „Statau namą“, atsinaujinusios seksualiosios penktadienio vakaro „Uogos. Žinios ir orai“. Pas savo ištikimus žiūrovus grįžta ir itin laiko išbandytos laidos: jau vienuoliktus metus kulinarinių gudrybių visus mokantis Robertas Ščesnavičius su „Roberto pusryčiais“ ir visų TV laidų rekordininkė – Pauliaus Korsako vedama „Vienam gale kablys“, meškeriojanti jau keturioliktus metus.

REKLAMA

Kas sekmadienį, 10.30 val., apie automobilius pasakos BTV naujokė – laida „Autopilotas“ ir jos vedėjas Ramūnas Fetingis. Dar viena sezono naujiena startuos nuo rugsėjo 30-osios – įžymioji astrologė Palmira Kelertienė ir žurnalistas Ginas Dabašinskas sekmadienio vakarais laidoje „Su Palmira“ pasakos apie horoskopus, astrologines prognozes, kalbins laidos svečius bei atsakinės į žiūrovų klausimus.

Ypač didelio kokybinio šuolio tikisi „Žinios“ (vedėjai – Marius Jančius ir Justė Radzevičiūtė). BTV Žinių tarnyba įsigyja pačią moderniausią Baltijos šalyse skaitmeninę kilnojamą televizijos stotį. Naudodama palydovinio ryšio sistemą ši mobili stotis galės tiesiogiai transliuoti reportažus iš įvykių vietos, rengti televizijos tiltus.

REKLAMA
REKLAMA

Įdomios naujienos laukia BTV žiūrovų šiokiadienių vakarais.

Kiekvieną pirmadienį 19.00 val. – „Ekstrasensų mūšis“ su Michailu Porečenkovu. Padedamas viso būrio televizijos ir muzikos žvaigždžių jis bandys išsiaiškinti, ar tikrai aiškiaregiais ir ekstrasensais save vadinantys žmonės turi nepaprastų galių. Ar įmanoma nuspėti futbolo rungtynių rezultatą? Ar galima papasakoti apie žmogaus gyvenimą, turint tik jo nuotrauką užklijuotame voke? Ar lengva sausakimšoje automobilių stovėjimo aikštelėje atspėti, kurios mašinos bagažinėje slepiasi žmogus? Tokios ir dar įdomesnės užduotys lauks 50 „Ekstrasensų mūšio“ dalyvių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmadieniais 20.20 val. – naujas veiksmo serialas „Specialusis dalinys“. Prieš metus Vokietijoje sukurto serialo centre – specialaus kovos su terorizmo būrio operacijos ir šiokiadieniai.

Antradieniais, 19.00 val. - dokumentinė laida „Nepatvirtinta diagnozė“, pasakojanti apie šiuolaikinės medicinos kovą prieš klastingas vis naujai atsirandančias ligas, negailestingą genetiką, pražūtingus virusus – visas juodas dėmes medicinos mokslo žemėlapyje.

Antradieniais 20.20 val. ištikimus žiūrovus prie ekranų vėl kvies „Mentai“. Naujausias, Lietuvoje dar nematytas labai populiaraus serialo sezonas vadinasi „Sudužusių žibintų gatvės“.

REKLAMA

Trečiadieniais 19.00 val. – realybės šou „Mano vaikai – košmaras!” apie karą ... namuose. Vienoje barikadų pusėje – mylimi vaikai. Kitoje – neviltin puolę tėvai. Net ir pati didžiausia ir karščiausia meilė nepadeda iškelti paliaubų vėliavos. Kas nuties tiltą tarp dviejų krantų? Kai atmosfera įkaista iki šimto laipsnių, gimdytojai kelioms dienoms užveria namų duris, o maištaujančias atžalas palieka profesionalios psichologės globai. Kokie bus intensyvaus auklėjimo rezultatai?

Trečiadienį ir ketvirtadienį 20.20 val. – BTV žiūrovų pamilto romantinio serialo „Už viską tau dėkoju“ naujos serijos.

REKLAMA

Ketvirtadieniais 19.00 val. – metas adrenalino mėgėjams ir ekstremalių išbandymų šou „Baimės faktorius“. Šuoliai nuo dangoraižio stogo, vaikščiojimas lynu virš bedugnės, kirminų valgymas – ar gali būti kas nors labiau beprotiško?

Dar viena sezono naujiena – penktadieniais 21.15 val. rodoma rusų humoro laida „Bla-bla šou“ su daugeliui gerai žinomų jaunų „Linksmųjų išradingųjų klubo“ veikėjų – garantuota pikantiško humoro ir muzikos porcija.

Kiekvieną savaitę Baltijos televizija savo žiūrovams taip pat pateiks po 7 filmus, tinkančius kuo įvairiausiam skoniui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų