REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šokių muzikos kartelę pakėlę iki maksimumo, vieno didžiausių Lietuvos pramogų versle – šokių muzikos festivalio „Pure Future“ rengėjai pasiruošė jo uždarymui.

REKLAMA
REKLAMA

Balandį pradėję „White Future“, rugpjūčio pirmąjį savaitgalį klubinės kultūros mėgėjų „stogus“ nunešę su „Pure Future“ fiesta Trakų pilyje, triukšmingą sezoną rugsėjo 8-osios vakarą Vilniuje, pramogų centre „Forum Palace“ užbaigia su „Black Future“.

REKLAMA

Taip pat šiuo renginiu prasideda nauja radikaliai performuotos muzikos agentūros „Future Culture“ era, startuoja bendradarbiavimas su naujais koncertų rengėjais, atlikėjais, prodiuseriais, agentais bei vadybininkais iš užsienio.

Į renginį kviečiami visi juodos ir raudonos spalvos drabužių derinį mėgstantys stilingi lankytojai.

Specialiai šiam karnavalui, rekomenduojant Omid 16 B atvyksta britas didžėjus Dave Mills.

Šiųmečio „Black Future“ renginio publiką taip pat linksmins madingiausių šiandienos sostinės didžėjų komandų - „Mixmasters“ ir „Bad girls“ atstovai – sutuoktiniai Justin Xara ir Julija Fedotova. Justin Xara šokių muzikos mėgėjams šįmet pateikė dvi savo muzikines „vizitines korteles“ - su Justin C įrašytą iš kojų verčiantį singlą „One Last One“ bei „La Discotheque“, įrašytą drauge su J.Fedotova.

REKLAMA
REKLAMA

Didžėjų sambūris rengiasi šlovinti  juodos ir raudonos spalvų kokteilį

Pripažinti mados klasikai teigia, jog juoda spalva atskleidžia asmenybės seksualumą, vidinį grožį, paslaptingumą, o raudona, anot vieno žymiausių italų dizainerio Roberto Cavalli, stilingų vyrų ir aistringų nevaržomas linksmybes mėgstančių seksualių moterų spalva.

Plazminiai ekranai, centre pakelta scena, iš keturių pusių į visus „Forum Palace“ klubo kampus sklindantis garsas, madingos apšvietimo sistemos – tokius efektus žada šiemetinis šokių ir mados festivalio uždarymas „Black Future 2007“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjo 8-ąją startuosianti šiuolaikinės muzikos fiesta truks iki paryčių. Pasak renginio organizatorių, kiekvienas žiūrovas matys naujus klubinės scenos veidus ne tik labai aukštai, bet ir iš visų pusių.

Scena, kaip ir tradiciškai kompanijos „Future Culture“ renginiuose, bus apvali. Muzika, garsas, šviesos, vaizdo projekcijos įsuks šokėjus į patį įvykių sūkurį – leis pasijusti fiestos centre.     

Renginyje grosiantis britas Dave Mills – visiškai naujas veidas šokių muzikos mylėtojams.

Pernai pavasarį jis grojo Kauno klubo „Exit“ publikai – apsilankiusieji jo vakarėlyje liko sužavėti. Jau 11 metų aktyviai besisukantis didžiojoje scenoje, šviežios muzikos bagažą pateiksiantis didžėjus prie pulto stos pirmą valandą nakties. Beje, jis atskris iškart po siautulingo pasirodymo Cardife, kur siautės viename vakarėlių su apie jį neblogų rekomendacijų Lietuvai nešykštėjusiu Omidu 16 B.

REKLAMA

D.Mills biografija išties spalvinga: jis yra grojęs kartu su tokiais grandais kaip Layo & Bushwacka, Mr. C., „Peace Division“, „Slam“ bei Danny Howells. Jam yra tekę organizuoti vieną didžiausių Londono radijo stoties „Radio 1“ fiestą „Big Weekend“. Čia D.Mills grojo su šokių muzikos žvaigždėmis „Chemical Brothers“, Sander Kleinenberg bei Erick Morillo.

Kadaise D.Mills vienoje scenoje yra tekę stovėti ir su „Deep Dish“ bei Steve Lawleriu.

D.Mills „miksai“ pastoviai sukasi klausytojų minias sutraukiančių britų radijo stočių „Mos Radio“, „Vibe 101“, „BBC Wales“ ir „Bass FM“ eteryje. Į Lietuvą atvykstančiu britų didžėjumi vis dažniau domisi apie klubinę kultūrą dokumentinius filmus bei programas kuriantys žurnalistai.

REKLAMA

Taip pat prie plokštelių grotuvų stos pirmąsyk didžiojoje scenoje – lietuvių klubinės kultūros sutuoktiniai Justin Xara ir Julija Fedotova. Justin Xara – šiandien vienas labiausiai užsienyje graibstomų lietuviškos šokių muzikos muzikos autorių bei didžėjų.

„Daugelio „kluberių“ pamėgtoje internetinėje radijo stotyje „Proton Radio“ šią vasarą turėjau net 5 grojimus. Rusai vieną mano miksą tiesiog „nusiripino“ internete, -  kalbėjo jau devynerius metus klubinės muzikos verpetuose įsisukęs Justin Xara. - Neseniai gavau nuolatinius grojimus ir „Existence“ laidoje. O neseniai ką tik su Justin C užbaigėme remiksą Rui Da Silvos singlui „On My Mind“, kuris jo leidėjų turėjo būti išleistas, tačiau kažkodėl pragulėjo lentynose bemaž septynerius metus“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pernai Justin Xara kartu su Justin C (jis neretai groja ir kaip VirusJ.) remiksuota „Deep Forest“ superhito „Sweet Lullaby“ versija žaibiškai tapo šokių aikštelių himnu: radijo stoties „Power hit radio“ tope pakylo iki 3, o „Zip FM“ iki aukščiausios – 1 vietos.

Šiemet kovą išleistas Justin Xara ir jo žmonos Julijos Fedotovos bendras singlas „La Discotheque“. Netrukus abu sutuoktiniai pirmieji iš Lietuvos klubinės scenos atstovų „pataiko“ į prestižiniu šokių muzikos planetoje laikomą britų žurnalą „Dj Mag“.

REKLAMA

Šią vasarą Justin Xara kartu su Justin C. įrašyta „One Last One“ „Zip FM“ Top-20 iškart debiutavo 2 vietoje ir pasklido netgi ne šokių muziką transliuojančių šalies radijo stočių eteryje. Tuo tarpu šokių aikštelėse jau pirmieji „One Last One“ akordai kelia žmonių rankas į viršų.

Šis kūrinys neoficialiai skelbiamas didžiausiu 2007-ųjų lietuvišku šokių muzikos hitu.

„Dėl mano solinės dj ir prodiuserio veiklos pasakysiu tiktai tiek, kad kitų metų pradžioje galvoju įrašyti naują originalų kūrinį, kuriame skambės vieno žinomo, Eurovizijoje dalyvavusio kūrinio motyvas“, - paslaptingai šyptelėjo Justin Xara.

REKLAMA

Tai neturėtų stebinti, nes Justin Xara kompozicijas jau kurį laiką groja ir didžiausi planetos šokių muzikos Dievai – Sasha, Pete Tong, Fergie, Hernan Cattaneo, Luke Fair, Sander Kleinenberg bei daugelis kitų.  

Julija Fedotova – viena nedaugelio Lietuvoje merginų didžėjų. Kadangi „Black Future“ ne tik muzikos, bet ir mados bei stiliaus renginys, todėl rengėjai pirmąsyk nutarė pasikviesti pagroti Justin Xaros žmoną Juliją Fedotovą. Gabi mergina iškart pajaučia „pulsą“ ir netrukus tampa neatsiejama  pašėlusių vakarėlių dalimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šių metų pavasarį debiutavusi prie didžėjaus pulto Julija netrukus susilaukė didelio palaikymo iš klubų bei vakarėlių lankytojų ir dar gerai „neapšilusi“ šalies klubinėje scenoje jau tapo kone pačia garsiausia ir didžiausią potencialą turinčia moteriškosios lyties atstove tarp didžėjų.

Kas Trakų pilies pusiasalyje nespėjo pamatyti „Pure Future“ šokėjų tąsyk pristatytus kostiumus dabar galės nužvelgti juos iš arti.

Scenoje įspūdingus šokius ir originalius kostiumus pristatys seksualiai atrodančios šokių teatro atstovės. Šokėjų kostiumai sukurti specialiu užsakymu. Iš viso sukurtos aštuonios „kosminės“ temos. Tai Space Cabaret („Mulen Ružo“ temos kostiumas su kosminiu nuokrypiu), Lara Croft (kultinio filmo bei komiksų veikėjos Laros Croft kostiumas su ypatingomis detalėmis), Boxsing Girl (charakteringas kovotojos kostiumas su tikais boxsing style aksesuarais), Futurama 1 (kosminės temos „trumpas“ kostiumas su šviečiančiomis detalėmis), Futurama2 (kosminės temos „ilgas“ kostiumas su šviečiančiomis detalėmis), Rock my Amadeus (Crazy Rock stiliaus kostiumas), Fight and Style (kovotojo, vyro kostiumas su Fashion elementais), SM Dancer (stilizuotas šokėjo kostiumas su odinėmis, geležinėmis detalėmis).

REKLAMA

Pirmąsyk – būsimojo DVD fragmentai

Stilingo karnavalo „Black Future“ publikai agentūra „Future Culture“ pristatys savo išskirtinį projektą: DVD filmą, kuris apjungs visus tris buvusius festivalius. Jį šiomis dienomis intensyviai ruošia video studija Back up. Čia koncertus DVD formate gaminasi dauguma didžiausių šalies renginių organizatorių. DVD diske įrašytas festivalis Tralų pilyje bus daugiafunkcinis – jame visų festivalių filmuota medžiaga, paskutinis 8 kameromis susuktas profesionalus 90 minučių videoklipas, foto nuotraukos iš visų trijų festivalių ciklo renginių, - įskaitant „White Future“ bei „Black Future“.

REKLAMA

„Nekantraujame „juodo“ renginio fotografijų, tik gavę iškarto pradėsime programavimo darbus. Pats DVD man, kaip šio žanro profesionalui, vaizdas yra neabejotinai „vežantis“, tiesiog kausto žvilgsnį prie ekrano, o tai yra itin svarbu, - džiaugėsi pagrindinis didžiausių šokių muzikos festivalių prodiuseris Mindaugas Jonaitis. - Būsimasis DVD - tai visų festivalių vaizdinė ataskaita. Per tris metus festivalį aplankė apie 30 tūkstančių šokių muzikos gerbėjų. Iš viso agentūros renginius iki šiol aplankė apie 100 tūkstančių žiūrovų. Visų barų apyvarta siekė daugiau nei pusę milijono litų. Skaičiai rodo, kad šiuose renginiuose išties nebūna liūdna“.  

REKLAMA
REKLAMA

DVD vaizdo fragmentus bus galima stebėti plazminiuose ekranuose pritvirtintuose ant „Forum Palace“ sienų.  

Į renginį kviečiami visi juodos ir raudonos spalvos drabužiais pasipuošę „Black Future“ lanklytojai. Taip pat organizatoriai pasilieka teisę į renginį neįleisti naudojančius neoriginalią kompiuterinę programinę įrangą.

Bilietus galima įsigyti Bilietai.lt kasose.
Bilietų kainos: nuo 50 Lt, VIP – 1500 Lt. Bilietas atskiroje ložėje, bilietas galioja dešimties žmonių grupei.
Su Omni ID nuolaida 20 proc. dviems bilietams.
Su skrajute 10 lt nuolaida bilietui.
www.purefuture.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų