REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

F-1: R. Brawnas ir „Ferrari“ dar nesusitarė

„Ferrari“ vadovui Jeanui Todtui toliau norint vadovauti ir šios kompanijos „Formulės-1“ komandai, su šia dėl sugrįžimo iki šiol nesusitaria buvęs ekipos technikos direktorius Rossas Brawnas.

REKLAMA
REKLAMA

Dešimt metų „Ferrari“ ekipoje dirbęs specialistas praėjusių metų pabaigoje nusprendė išeiti atostogų, o šių metų liepą pradėjo derybas su komanda dėl galimybės sugrįžti. Tiesa, britas niekada neslėpė, jog technikos direktoriumi vėl dirbti nebenorėtų, ir jį suviliotų tik nauji iššūkiai, pavyzdžiui, komandos vadovo kėdė.

REKLAMA

Nors vasara jau baigiasi, R. Brawnas ir „Ferrari“ susitarimo vis dar nėra pasiekę. Gali būti, jog dėl to kaltas kompanijos vadovas J. Todtas, kurį komandos vadovo poste kitąmet esą ir turėjo pakeisti buvęs technikos direktorius.

„Aš tikrai nesu pasiruošęs pasitraukti. Vis dar jaučiuosi labai motyvuotas, kiekvienų lenktynių laukiu su tam tikru nekantrumu. Vis dar jaučiuosi toks pat laimingas, kai mums sekasi, ir toks pat nelaimingas, kai nesiseka.

REKLAMA
REKLAMA

Todėl tikiuosi, kad čia galėsiu praleisti dar bent keletą metų. Bernie (Ecclestone'as, „Formulės-1“ komercijos teisių valdytojas – red. past.) už mane yra vyresnis net 15 metų, tačiau vis dar išlieka labai motyvuotas. Kaip bebūtų gaila, aš negalvoju apie tai, kad reikėtų nustoti dirbti...

Kalbant apie Rossą, diskutavome su juo ir dar diskutuosime. Kol kas nei viena pusė neprisiėmė jokių įsipareigojimų. Mes tiesiog aptariame jo galimybes, mūsų galimybes. Galbūt mums pavyks priimti bendrą susitarimą, o galbūt ir nepavyks“, – po lenktynių Turkijoje pareiškė J. Todtas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nepaisant to, visada išliksime draugais, visada gerbsime vienas kitą. Jis „Ferrari“ atliko milžinišką darbą, o „Ferrari“ jam taip pat labai daug davė. Taigi, mūsų partnerystė buvo naudinga tiek jam, tiek „Ferrari“, – pridūrė prancūzas.

Kiek anksčiau sklandė gandai, kad R. Brawnas kitąmet gali atsidurti „Honda“, o galbūt net „McLaren“ komandos gretose. Tiesa, pats specialistas visada tikino, kad pirmenybę teiktų „Ferrari“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų