REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
„Balsas.lt“ ragina klausti „Žinių radijo“ laidos dalyvius.

2007 08 28 (10.10 val. ir 19.10 val.)

Besibaigiant vasarai daugelis lietuvaičių sugrįžta iš atostogų. Būtent vasarą ilsėdamiesi stengiamės kuo daugiau laiko skirti savo pomėgiams ir įvairiam laisvalaikiui. Pasirinkti kokybiškas pramogas nėra lengva.
Kas dviračiu važinėjasi, kas knygas skaito, kam megzti patinka. Tačiau teigiama, kad viena populiariausių pramogų Lietuvoje yra žvejyba, nes kasmet daugiau nei milijonas lietuvių į rankas bent trumpam paima meškerę. Šio laisvalaikio praleidimo fanams skiriamos specialios televizijos laidos, leidžiami leidiniai.
Tačiau ar ieškodami patikimos ir objektyvios informacijos žiniasklaidoje apie pramogas ir laisvalaikį galime tikėtis, kad mums skirta informacija yra patikima? Ar ji rengiama profesionalių žurnalistų, kurie stengiasi išlikti maksimaliai objektyvūs? Kodėl kartais pramogoms skirta žiniasklaida reklamos užsakovų produkciją subtiliai užmaskuoja publikacijose ir ji tampa paslėpta reklama? Ar gali tokiu atveju informacija besinaudojantis skaitytojas ar laidos žiūrovas tikėtis, kad jis nėra vien potenciali reklamos auka?
Šios temos bus nagrinėjamos rugpjūčio 28 d., 10.10 val. Žinių radijo laidoje "Žiniasklaidos anatomija". Laidoje dalyvauja žurnalo „Meškeriotojas“ redaktorius Daugirdas Pranaitis ir Lietuvos karpininkų asociacijos prezidentas Darius Surgautas. Laida kartojama tą pačią dieną 19.10 val.
„Žiniasklaidos anatomija" – bendras Lietuvos žurnalistų sąjungos ir Žinių radijo projektas. Laidą veda Dainius Radzevičius.
Klausimus laidos dalyviams galite pateikti šio anonso komentaruose.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų