REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Plačiai nuskambėjusi istorija, kurioje minimas Šarūnas Jasikevičius, Linas Kleiza bei Darius Songaila, sulaukė skirtingų vertinimų. Lietuvos federacijos prezidentas Vladas Garastas penktadienio įvykiuose įžvelgė ir teigiamų dalykų, tuo tarpu rinktinės treneris Ramūnas Butautas atsiprašė visų krepšinio sirgalių bei patikino, kad daugiau tokie incidentai toleruojami nebus.

REKLAMA
REKLAMA

V.Garastas Krepsinis.net žurnalistui kalbėjo, jog krepšininkai jau yra suaugę žmonės. “Gerai, kad linksminasi, o ne liūdi. Jie yra suaugę žmonės, aš jų nesaugosiu. Kaip tik dabar rinktinėje yra krepšininkai, kurie žino, ką daro. Jei pradėsime juos auklėti, jie gali pasiūlyti mums patiems žaisti Europos čempionate, - kalbėjo LKF prezidentas. – Nereikia auklėti, nes prisišauksime bėdą. Jei žmogus kažką padaro, jis dvigubai atperka už tai aikštėje”.

REKLAMA

Vėliau LKF prezidentas nevengė aštrių žodžių Lietuvos žiniasklaidai bei teigė, jog teisti žaidėjus bus galima jau po čempionato.

Tuo tarpu Ramūnas Butautas situaciją komentavo visiškai kitaip. “Informacija mus pasiekė vakar po vakarinės treniruotės ir iškart sušaukėme komandos susirinkimą. Komanda pasmerkė tokį elgesį, o žaidėjai, dalyvavę incidente, atsiprašė – jie nuoširdžiai gailisi. Komanda nutarė kol kas drastiškų priemonių nesiimti. Visos komandos vardu noriu atsiprašyti visų sirgalių ir patikinti, kad panašūs incidentai daugiau nebus toleruojami”, - Krepsinis.net žurnalistui kalbėjo R.Butautas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų