REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rygoje koncertuos Eltonas Johnas

Rugsėjo 14 d. „Rygos arenoje“ koncertuos britų dainininkas seras Eltonas Johnas. Į Rygą šešių Grammy laimėtojas atsiveš savo roko grupę, su kuria atliks pagrindinius savo hitus.

REKLAMA
REKLAMA

Rygoje Eltonas Johnas žada ilgiau nei dvi valandas truksiantį koncertą. Jis vadinsis „Live Greatest Hits Show“, jame skambės geriausios dainininko dainos: „Your Song“, „Rocket Man“, „Sacrifice“, „Sorry Seems To Be The Hardest Word“, „Crocodile Rock“, „Don‘t Let The Sun Go Down On Me“ ir „Candle In The Wind“. 12 000 koncerto bilietų bus pradėta pardavinėti rugpjūčio 27 d.

REKLAMA

Į Elotno Johno grupės sudėtį įeina penki žinomi muzikantai. Būgnininkas Nigel Olsson dalyvavo pirmojo Eltono Johno albumo „Empty Sky“ įrašuose ir padėjo įrašyti debiutinį legendinės grupės „Uriah Heep“ diską. Deivis Johnstonas (gitara, mandolina) dirba su Eltonu Johnu nuo 1971 m., jis taip pat bendradarbiavo su Ellisu Cooperiu ir „Meat Loaf“. Bosine gitara gros Bobas Birchas, dirbantis su Eltonu Johnu nuo 1991 m. Jis nesuklysdamas sugroja visą partiją studijoje iš pirmo karto, dėl ko vadinamas „Misteriu tobulybe“. Gay Bebilon (klavišiniai) jau sugrojo su Eltonu Johnu 1100 koncertų ir buvo apdovanotas Grammy premija už albumą „Aida“. Perkusininkas Johnas Mahonas yra ir profesionalus pritariantis vokalistas.

Per beveik 40 m. trunkančią karjerą Eltonas Johnas parašė daugiau nei 500 dainų, išleido 32 albumus ir pardavė daugiau nei ketvirtį milijardo įrašų.      

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų