REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po pralaimėjimo Ispanijos rinktinei Lietuvos ekipos treneris Ramūnas Butautas kalbėjo, jog antroje rungtynių dalyje žaidimas visiškas išsiderino, o treneriai nesugebėjo išreikalauti iš žaidėjų darnių veiksmų puolime. Tuo tarpu Šarūnas Jasikevičius prisiėmė didžiąją dalį kaltės dėl pralaimėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris R.Butautas: „Pirmą dvikovos dalį žaidėme neblogai, tačiau po pertraukos visiškai praradome žaidimo schemą ir rėmus. Sutrikome prieš jų spaudimą ir zoninę gynybą, mes, treneriai, nesugebėjome išreikalauti iš žaidėjų, kad jie teisingai išsidėstytų puldami. Pradėjome žaisti padrikai, o tokio lygio komanda, kaip Ispanijos rinktinė tokių klaidų nedovanoja“.

Šarūnas Jasikevičius: „Visų pirma, turiu pasakyti, kad šiandien aš, kaip įžaidėjas, visiškai nesuvaldžiau komandos. Todėl prisiimu didelę dalį kaltės dėl tokio rezultato. Ispanai tikrai nėra už mus stipresni taip, kaip gali atrodyti sprendžiant pagal šios dienos rungtynių skaičius. Vertindamas mūsų potencialą, manau, kad mes apskritai nesame labai blogesni už juos. Tačiau palyginus su rungtynėmis Vilniuje prieš Rusiją, mes atrodome kaip žengę žingsnį atgal. Tada žaidėme susikaupę, drausmingiau, o šiandien buvo daug chaoso. Tačiau, kaip jau sakiau, dėl to – didelė mano, kaip įžaidėjo kaltė“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų