REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grupė Seimo narių, priklausančių įvairioms frakcijoms, viešai kreipėsi į vyriausybę, prašydami rasti lėšų Kauno miesto sporto arenos statybai. Kauno miesto savivaldybės taryba 2007 m. liepos 19 d. nusprendė neprieštarauti derybų su Bouygues Batiment International dėl Kauno miesto sporto ir pramogų rūmų (Kauno arenos komplekso) Nemuno saloje projektavimo, statybos ir eksploatavimo koncesijos suteikimo nutraukimui. 2007 m. liepos 20 d. savivaldybės administracijos direktorius įsakymu nutraukė derybas.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl to buvo atnaujinti sporto ir pramogų rūmų projektavimo darbai, vykdomi architekto E. Miliūno, pagal ankstesnius susitarimus su Kauno miesto savivaldybe. Techninis projektas numatomas baigti iki 2007 m. pabaigos.

REKLAMA

„Atsižvelgiant į Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2006 m. spalio 30 d. nutarimą Nr. 1077, kuriuo sporto ir pramogų kompleksas Nemuno saloje buvo pripažintas nacionalinės svarbos objektu;
 Suprantant ypatingą 2011 metų XXXVII Europos vyrų krepšinio čempionato svarbą;

 PRAŠOME:
- skubiai apsvarstyti visus galimus Kauno miesto sporto ir pramogų rūmų statybos finansavimo šaltinius;
 - numatyti skirti Kauno miesto sporto ir pramogų rūmų statybai ne mažiau 100 mln. litų iš struktūrinių ir kitų fondų bei valstybės biudžeto.“ – sakoma pareiškime.

REKLAMA
REKLAMA

Tekstą pasirašė Seimo  nariai: Arimantas  Dumčius, Kazys  Starkevičius,                                     Dalia  Teišerskytė, Donatas  Jankauskas, Laima  Mogenienė, Kęstutis  Glaveckas,                                            Egidijus  Vareikis, Rimantas Jonas ; Dagys, Egidijus  Klumbys, Vydas  Gedvilas,                                            Rytas  Kupčinskas, Vincė  Vaidevutė  Margevičienė, Antanas  Stasiškis, Rasa  Juknevičienė

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų