REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nėra labiau pasiutusio šokio, už šokį pagal gitaras. Taip nusprendė naujos vakarėlių serijos „Šok Rok“ organizatorius Frankie Hot ir nutarė pradėti taupyti vakarėliui, kuriame nebūtų jokių progresyvių ritmų, arba, kaip sakė Scroobious Pip „repetitive generic music“.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį „Woo“ jau nuo pat dešimtos vakaro pradės suktis instrumentai, kurie dažniausiai į klubus neįleidžiami. Rokenrolo diskotekos ypač mėgiamos šalyse, kur žmonės net dieną nešioja aptemptus džinsus ir konversus. Lietuva, šių šalių reitinge užimą pakankamą vietą, kad vakarėlio sėkmė būtų Frankie Hot kišenėje.

REKLAMA

Gitara pradėjęs groti ketverių metų, Frankie Hot tik baigdamas mokyklą iš tėvelio sužinojo, kad tai tebuvo bandža. Nusivylęs savimi dėl sugaišto laiko, Frankie užsidarė savo kambaryje su „Scorpions“ plakatais ir neišėjo, kol neperklausė visų „Kuschelrock“ rinkinių. Išėjęs prisiekė surengti roko maršą klube.

Frankie Hot į inauguracinį „Šok Rok“ pasikvietė tris savo mokinius – bosistą Kym Wild, būgnininką Miss America ir kimaus balso savininką Manfredą. Frankie paprašė jaunuolių suskelti gitariausią diskoteką, kokia tik įmanoma. Repetuojant paaiškėjo, kad nė vienas jų neturi jokių gabumų, tad jiems krutinti kitų kojas padės The Noisettes, The Monkeys, The Ting Tings, The Sonics, The Romantics ir kiti „the“.

Svarbiausias „Šok Rok“ akcentas – vakarėlio dalyviai, kuriems primygtinai rekomenduojama užsivilkti mėgstamiausios (roko) grupės marškinėlius. Tai ne tik užtikrins patekimą, bet ir pagyrimus be eilės.

Šok pagal gitaras šio penktadienio naktį, 08.14 d. @ Woo

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų