REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nespėjo nutilti ispanų spaudos spekuliacijos, kad dukart pasaulio čempionas Fernandas Alonso svarsto galimybę palikti „McLaren“ komandą, nes nepatenkintas savininkų dėmesiu, kaip atsirado kiti svarstymo variantai.

REKLAMA
REKLAMA

Ispanijos žiniasklaida pirmadienį rašė, kad po Vengrijos „Grand Prix“ lenktynių F. Alonso galutinai susipyko su komandos draugu britu Lewisu Hamiltonu ir kels sparnus į „Renault“, o vėliau – į „Ferrari“.

REKLAMA

Antradienį Italijos dienraštis „Tuttosport“ paskelbė, kad viskas bus atvirkščiai – į „Ferrari“ pereis ne F. Alonso, o L. Hamiltonas. „McLaren“ komanda italų paskleisto gando nekomentavo.

Savo ruožtu Anglijos žiniasklaida antradienį cituoja „McLaren“ komandos šefą Roną Dennisą, kuris teigia, jog pasibaigus sezonui F. Alonso bus laisvas. "Esame sustyguota komanda, ir jei kam nors nepatinka būti jos dalimi - nieko nepadarysi“, sakė R. Dennisas.

Beje, „Ferrari“ komandoje F. Alonso nėra laukiamas. „Nėra tokios temos – Alonso „Ferrari“ komandoje“, sako jos šefas Jeanas Todtas. Taip pat nereikia pamiršti, kad F. Alonso hipotetinių mainų atveju pakeistų brazilą Felipe Massą, kurio agentu yra J. Todto sūnus Nico. Abejotina, ar tėvas ryžtųsi pakenkti sūnui dėl galimybės turėti arogantišką ispaną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų