REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visą šią savaitę – nuo rugpjūčio 6 d. Iki rugpjūčio 12 dienos – MTV eteryje karaliaus grupė „Skamp“. Tai bus pirmoji „MTV Networks Baltic“ istorijoje savaitė skirta vienam atlikėjui ir vadinsis ji „Atlikėjo savaite“. Šios savaitės metu žiūrovai matys ne tik daug vienos grupės klipų, bet ir gyvo garso koncertą.  

REKLAMA
REKLAMA

Karščiausia projekto „Atlikėjo savaitė“ naujiena – grupės „Skamp“ vaizdo klipas „Reach [Omenas remix]“, kuris, pasak klipo kūrėjų – brolių Ričardo ir Arūno Matačių, yra paprastas muzikos atlikėjo užsispyrimo ir kūrybinio kolektyvo išradingumo įrodymas. Klipas buvo kurtas kartu su reklaminių vaizdo ir audio klipų gamybos agentūra RGB.
„Šis klipas yra pirmoji reali ir apčiuopiama trišalė sintezė tarp muzikos atlikėjo, media kanalo ir verslo institucijos. Dirbome kartu su MTV ir mineralinio vandens gamybos bendrovės „Druskininkų Rasa“ produktu „ELITE“. Tai dar vienas „spyris“ tiems, kas verkšlena, kad nėra pinigų muzikos vystymui. Pinigų yra, tik reikia kūrybiškiau pažvelgti finansiškai funkcionuojančios įmonės akimis į investicijų gražą“ - komentavo „Skamp“ lyderis Viktoras (Vee) Diawara.
Klipo „Reach [Omenas remix]“ premjerą MTV žiūrovai pamatys jau rugpjūčio 6 dieną, kuris buvo sukurtas trim versijom – kiekvienai Baltijos šaliai. Lietuviškoje versijoje „Skamp“ talkino Pushaz iš „G&G Sindikato”, latviškoje –Ozols, estiškoje – Metsakutsu. Be to, „Skamp“ gerbėjai turės unikalią galimybę MTV eteryje pamatyti grupės „Skamp“ gyvo garso koncertą „Live & Deadly“.

Kartu su klipu buvo kuriamas ir pirmasis Baltijos šalyse „MTV Making the video“. Ši - dokumentikos pobūdžio laida - atskleis daug paslapčių apie lietuviškų klipų kūrimo užkulisus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų