REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Madride (Ispanija) prasidedančiame Europos jaunių (gim. 1989 m. ir vėliau) vaikinų krepšinio čempionate Lietuvos rinktinė kovos su Vokietijos bendraamžiais.

REKLAMA
REKLAMA

Rugpjūčio pirmąją išskridę iš Vilniaus, lietuviai Madridą pasiekė tik pirmą valandą nakties vietos laiku. Kelionę apkartino vienas dingęs lagaminas, kuris net praėjus ir dviems dienos nuo atvykimo dar nebuvo atsiradęs. Žaidėjai varžybų aprangas buvo pasiėmę su savimi, todėl pirmose rungtynėse galės rungtyniauti visi krepšininkai.

REKLAMA

Europos jaunimo čempionate komandos rungtyniaus Madrido "Telefonica" arenoje. Šioje sporto bazėje yra įrengtos dvi varžyboms tinkamos salės. Sezono metu arenoje rungtyniauja Madrido "Estudiantes" ekipa.

Tik atvykus paaiškėjo, kad dėl televizijos transliacijų bus pakeistas rungtynių laikas - Ispanijos šeštasis kanalas ketina transliuoti visas rungtynes, kuriose žais šeimininkų rinktinė. Varžybų laiko pakeitimas buvo naudingas lietuviams, nes pirmosios rungtynės, turėjusios prasidėti 22 val. 15 min. vietos laiku, dabar įvyks valanda ankščiau ir prasidės 21 val. 15 min. Lietuvos laiku.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos jaunių rinktinės sudėtis:

Šarūnas Vasiliauskas, Mindaugas Kuzminskas, Karolis Jakas, Vytenis Lipkevičius, Adas Juškevičius, Žygimantas Janavičius, Donatas Motiejūnas, Gediminas Orelik, Šarūnas Kulevičius, Vaidas Čepukaitis, Simas Buterlevičius.

Komandai vadovauja treneriai Sigitas Krukis ir Arvydas Gronskis.

Lietuviai D grupėje kovos su Vokietijos, Kroatijos ir Slovėnijos rinktinėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų