REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis su džiaugsmu praneša, kad tikrai laukiasi pirmojo kūdikio.

Erica jau trečias mėnuo nėščia, puikiai jaučiasi ir visiems gali patvirtinti, kad laukiasi, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Tiek Erica, tiek Jurgis nusprendė paskelbti pranešimą spaudai, norėdami išvengti  daugybės žurnalistų klausimų apie šį džiugų įvykį. Jie tikina, kad neketina duoti jokių interviu apie kūdikį nei prieš, nei po jo ar jos gimimo.

REKLAMA

Pora, kuri susituokė 2007 metų vasario 10 dieną sako, kad viena yra atsakinėti į klausimus apie save, o visai kas kita – apie vaiką, kuris negali pasirinkti. Jie mano, kad visus ypatingus ir individualius dalykus apie vaiką geriau saugoti ir palikti tik jam.

„Mums labai svarbu išlaikyti šiuos asmeninius dalykus tik sau. Šeima, artimieji ir draugai taip pat žino, kaip mes jaučiamės dėl privatumo išlaikymo, kalbant apie šeimyninį gyvenimą, ir mes dėkojame jiems už tai. Mes pasakysime tik tiek, kad esame labai laimingi dėl šios naujienos ir tikimės, kad viskas klostysis gerai ateinančiais mėnesiais,“ - sakė Jurgis.

REKLAMA
REKLAMA

Erica tvirtina, kad ji neatšauks nė vieno iš SKAMP koncertų, ir sako, kad jie abu ketina auginti vaiką muzikos apsuptyje.

„Esu gavusi leidimą iš gydytojo ginekologo, kad galiu koncertuoti ant scenos tol, kol aš gerai jausiuosi, iki 7-o mėnesio. Mes visi darbuojamės studijoje, įrašinėdami visiškai naują albumą, kuriame bus daug dainų lietuvių kalba ir aš dainuosiu lietuviškai. Didžiąją jų dalį įrašinėsime rudenį ir žiemą - tai bus mažiau energijos reikalaujantis darbas, kas yra aktualu vėlesnėje nėštumo stadijoje,“ - pasakojo Erica. - „Žinoma, aš darysiu pertrauką  koncertinėje veikloje, bet mes planuojame išleisti naują albumą kitais metais, todėl fanus, galvojančius, kad aš ketinu palikti SKAMP galiu nuraminti, kad ne.“

Erica planuoja gimdyti 2008 metų pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų