REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuviškasis Edinburgo "Hearts" klubas, stebint 57 tūkstančiams žiūrovų, pralaimėjo draugiškas rungtynes "Barcelona" ekipai rezultatu 1:3.

REKLAMA
REKLAMA

Katalonai įsiveržė į priekį sužaidus kiek daugiau nei 20 minučių, kuomet lietuvis Audrius Kšanavičius baudos aikštelėje pargriovė Gianlucą Zambrottą, o teisėjo skirtą 11 metrų baudinį realizavo brazilas Ronaldinho.

REKLAMA

Visgi įgyta persvara katolonai džiaugėsi neilgai - jau po kelių akimirkų baudos smūgio metu Laryea Kingstonas perdavė kamuolį į baudos aikštelę, kur, kilus sumaiščiai, Juho Makela iš kelių metrų pasiuntė kamuolį į tinklą.

Nors vėliau žaidimas kiek aprimo, "Barcelona" aiškiai dominavo aikštėje ir lenkė varžovus tiek kamuolio valdymo technika, tiek ir susižaidimu. Galiausiai, sukūrę kelias pavojingas progas, Ispanijos čempionai įsiveržė į priekį, kuomet po puikaus Silvinho perdavimo iš kairiojo atakos krašto tas pats Ronaldinho galva antrą kartą nuginklavo vartininką Craigą Gordoną.

REKLAMA
REKLAMA

Antrajame kėlinyje vaizdas nepasikeitė - ir toliau dominavo Franko Rijkaardo auklėtiniai, o "Hearts" futbolininkai dažnai klydo ir nesugebėjo užmegzti lygaus žaidimo. Galiausiai paskutinę vinį rungtynėse antrojo kėlinio viduryje įkalė jaunasis Giovani, po puikaus Thierry Henry perdavimo pelnęs įvartį iš kelių metrų.

Rungtynėse žaidė ir šeši futbolininkai iš Lietuvos - startinėje sudėtyje aikštėje pasirodė gynėjas Marius Žaliūkas, saugas A.Kšanavičius ir puolėjas Andrius Velička. Tiesa, nei vieno jų neliko po didžiosios pertraukos, o atsiradusias spragas užlopė kiti trys lietuviai - Kęstutis Ivaškevičius, Saulius Mikoliūnas bei Ričardas Beniušis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų