REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį telekomunikacijų bendrovė UAB „Omnitel“ pasirašė akcijų pirkimo pardavimo sutartį dėl UAB „Mikrovisatos prekyba“, kuri frančizės pagrindais valdo 26 „Omnitel“ prekybos salonus bei tiesiogiai arba netiesiogiai valdo 27 „Omnitel mini“ salonus, įsigijimo. Sandoris bus užbaigtas gavus Lietuvos Respublikos konkurencijos tarnybos leidimą ir atlikus teisinį bei finansinį auditą.

REKLAMA
REKLAMA

„Siekiame, kad kiekvienas mūsų vartotojas aukščiausios kokybės paslaugas ir aptarnavimą gautų ne tik patogiuose ir moderniuose, bet ir pagal vieną koncepciją dirbančiuose salonuose“, - sakė „Omnitel“ prezidentas Antanas Zabulis.

REKLAMA

Pasak UAB „Mikrovisatos prekyba“ valdybos pirmininko Aivaro Kavaliausko, šis žingsnis užtikrins optimalią jau išvystyto jos valdomų „Omnitel“ salonų tinklo veiklą ir veiklos tęstinumą. „Tai padarysime įvedę vienodus standartus visame „Omnitel“ klientų aptarnavimo salonų tinkle“, - pabrėžė A.Kavaliauskas. 

Klientų aptarnavimui itin daug dėmesio skirianti „Omnitel“ turi geriausiai tarp šalies telekomunikacijos bendrovių išplėtotą prekybos tinklą. Šiuo metu jį sudaro 38 „Omnitel“ prekybos salonai, 102 „Omnitel mini“ salonai ir daugiau kaip 150 „Omni Connect“ partnerių prekybos vietų. „Omnitel“ vartotojai taip pat turi galimybę naudotis moderniausiu Lietuvoje klientų kontaktų centru bei atnaujinta elektronine savitarnos sistema, kuri klientams suteikia galimybę valdyti daugiau paslaugų ir gauti daugiau informacijos.

UAB „Mikrovisatos prekyba“ yra viena iš šešių „Mikrovisatos“ įmonių grupės valdomų įmonių. „Mikrovisatos“ įmonių grupė toliau plėtos savo veiklą telekomunikacijų srityje, penkiose likusiose įmonėse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų