REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atšventę dvejus metus scenoje, "Metal On Metal" repetuoja paskutinį pasirodymą "Gravityje" šią vasarą. Kitas bus tik spalio gale, tad vyrai ruošiasi pasiraitoję rankoves ir jau dabar žino, ką gros. Kalbama, kad tranzą ir visiems kūriniams pritars senjorų orchestras bei švieslentė su užrašais "Eternal Tiesto", nors tai gali būti tik pavydžių žmonių kalbos. Tie patys žmonės kalba, kad keletas Lietuvos elito žvaigždžių, kurių vardas prasideda raide A. vartoja kokainą kiekvieną savaitgalį.

REKLAMA
REKLAMA

Vakarėlis bus neišvengiama atostogų tema - pagaliau, šokantieji galės panaudoti visus nardymo, deginimosi, lepinimosi įrenginius, parodyti, kaip smarkiai moka nusvilti odą, pagaliau, išsimaudyti neišeinant iš klubo. Tiesa, buvusieji "Nesakyk Mamai!" gąsdina, kad poilsio tikėtis nederėtų, atvirkščiai - labiau tikėtini patempti raiščiai ir užsikirtusi ranka, rodanti "heavy metal" ženklą.

REKLAMA

Reivas "Gravity" bus paskutinis prieš vasarą prasidėsiantį festivalių maratoną: "Metal On Metal" gros "Saulės smūgyje" su Felix Da Housecat (aišku, kad ne kartu, o prieš jį), "B2gether" festivalyje su "Datarock" ir Alex Gopher, o tada lips į lėktuvą su statybininkais ir skris į labai gerai užsirekomendavusį "Eurocultured" festivalį Dubline. Kym Wild ir Miss America suiima vienas kitą už galvų: "Reikia pirkti metalinius botus ir treniruotis nemigai."

REKLAMA
REKLAMA

Ir tai tik pradžia, nes "Metal On Metal" vėl prikaupė naujienų: jie tapo pirmąja Baltijos šalių grupe, kurių remiksuotas kūrinys pateko tarp keturiasdešimties perkamiausių D.Britanijoje. Žinoma, didieji nuopelnai priklauso jauniems indie talentams "New Young Pony Club" ir jų singlui "Ice Cream", kurį "Metal On Metal" remiksavo. Taip pat nuo liepos pradžios muzikinėse parduotuvėse jau galima nuspirkti ką tik pasirodžiusį Kissy Sell Out reivo himną "Her", kuriame vėl kviepia "Metal On Metal" remiksiniu darbu.

Vaikinais domisi ir užsienio spauda. "Mėnesio juokas yra "Formulei 1" skirtas britų žurnalas, susiradęs mus ir paklausęs, ar tikrai mes grojame su formules aptarnaujančio personalo kombinezonais", į alų kikeno Manfredas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atostogų temą rengėjai rekomenduoja priimti tiesiogiai - apsirengti kuo siaubingesniais plaukmenimis ar pasipuošti paplūdimio rakandais. "Mažiau yra
daugiau", garsų Lietuvos stilistą kvaila šukuosena citavo vakarėlio pramanytojai.

Paskutinis "Nesakyk Mamai!" gundymas iki spalio kartu su Kym Wild, Manfredu ir Miss America startuoja 22h, šį šeštadienį, "Gravity".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų