REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kruvinas susidūrimas su tarptautiniais teroristais, siekiančiais sukelti branduolinę ir cheminę katastrofą, II pasaulio karo laikų bombos sprogimas Vilniaus centre, įtempta situacija taikos palaikymo misijoje Kosove. Tai – siužeto vingiai iš naujojo daugiaserijinio LNK filmo „Garbės kuopa“, kurio filmavimai prasideda šiandien.  

REKLAMA
REKLAMA

Naująjį 16 serijų filmą „Garbės kuopa“ kuria „Videometros” televizijos prodiuseriai,  šiuo metu filmuojantys ir ypatingai didelio populiarumo sulaukusį serialą „Nekviesta meilė”.

REKLAMA

„Garbės kuopą“ režisuoja Raimundas Banionis, scenarijų rašo Darius Lukoševičius, Aidas Puklevičius, Aidas Žiliukas ir Rolandas Skaisgirys.

Filme vaidina ypatingai ryškus aktorių kolektyvas: ir naujosios Lietuvos kino žvaigždės, ir pripažinti grandai. Aktorių komandoje - Audrius Bružas, Ramūnas Cicėnas, Nelė Savičenko, Rimantas Bagdzevičius, Gediminas Storpirštis, Giedrius Savickas, Jurgis Damaševičius, Algirdas Gradauskas, Eglė Piličiauskaitė Ineta Stasiulytė, Agnė Šataitė.

REKLAMA
REKLAMA

„Garbės kuopa” -  tai filmas apie du jaunuolius: kaunietį Deividą Gašką ir panevėžietį Tadą Krasauską. Abiems vaikinams už muštynes gresia nemalonumai. Norėdami jų išvengti, vaikinai eina tarnauti į kariuomenę.

Serialo žiūrovų kiekvienoje serijoje laukia vis nauja istorija, įspūdingi įvykiai: pradedant II pasaulio karo laikų bombos sprogimu Vilniaus centre, baigiant taikos palaikymo misija Kosove ir kruvinu susidūrimu su tarptautiniais teroristais, siekiančiais sukelti branduolinę ir cheminę katastrofą.

Serialo herojų, jų draugų, giminių, artimųjų ir mylimųjų likimai susipina civiliniame ir kariniame gyvenimuose - painiuose bei skausminguose išgyvenimuose, konfliktuose ir dramose, kurių metų ir paaiškėja, kas yra kas iš tiesų.

„Garbės kuopą“ sudarys 16 epizodų, kurių kiekvieno trukmė – valanda. Filmas bus rodomas naujame LNK rudens sezone.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų