REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sostinės Savivaldybė informuoja, kad dėl šiluminės trasos ir vandentiekio tinklų rekonstrukcijos Vilniaus pietinio aplinkkelio prieigose bus ribojamas transporto eismas.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo liepos 27 d. 18 val. iki liepos 30 d. 6 val. dėl šiluminės trasos rekonstrukcijos bus draudžiamas transporto eismas jungiamajame kelyje tarp Geležinio Vilko gatvės ir Savanorių prospekto, transporto eismą nukreipiant žiedine sankryža.

REKLAMA

Rugpjūčio 3–5 dienomis nuo 23 iki 6 val. bus draudžiamas transporto eismas jungiamajame kelyje nuo žiedinės sankryžos į Savanorių prospektą.

Iki rugpjūčio 31 dienos dėl vandentiekio tinklų rekonstrukcijos ribojamas eismas Panerių ir Burbiškių gatvių sankryža. Šia sankryža leidžiama važiuoti tik viešajam transportui, o visos kitos transporto priemonės nukreipiamos apylanka. Nuo šios sankryžos link stoties galima važiuoti Panerių, Gerosios Vilties ir Naugarduko gatvėmis. Sunkiajam transportui rekomenduojama apvažiuoti Savanorių prospektu ir Geležinio Vilko gatve.

Vilniaus pietinis aplinkkelis – tarptautinio IXB transporto koridoriaus trūkstama grandis tarp Žirnių gatvės ir Lazdynų tilto. Projektą "IXB transporto koridoriaus trūkstamos grandies statyba – Vilniaus pietinis aplinkkelis" (Nr. 2004/LT/16/C/PT/008) finansuoja Europos Sąjungos Sanglaudos fondas, Lietuvos Respublika ir Vilniaus miesto savivaldybė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų