REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Premjeras Gediminas Kirkilas Klaipėdos vadovus ir Susisiekimo ministeriją įpareigojo per du mėnesius suderinti besikertančius žemės interesus ir tuomet vėl grįžti į Vyriausybę, pranešė radijo stotis "Vox Maris".
Komiteto posėdyje dalyvavęs uostamiesčio meras Rimantas Taraškevičius neabejoja, kad klaipėdiečių verslininkų idėjai anksčiau ar vėliau vis tiek bus pritarta.
"Iš esmės idėja visiems atrodė patraukli, tačiau yra teisiniai dalykai, yra turto priklausomybės dalykai, kuriuos reikia patikslinti ir paaiškinti. Yra laiko dar - padirbėti su Susisiekimo ministerija, aptarti ginčytinus klausimus. Manau, kad galutinis sprendimas bus teigiamas", - sakė R.Taraškevičius.
Klaipėdos verslininkai siekia uosto teritorijoje, kur šiuo metu yra įsikūrusi bendrovė "Laivitė", statyti gyvenamųjų namų kvartalą, biurus, restoranus, viešbučius, konferencijų bei SPA centrus.
Susisiekimo ministerijos bei Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos atstovai anksčiau sakė skeptiškai vertinantys gyvenamąją statybą prie uosto.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų