REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip išgydyti skyrybų dramos sužeistus jausmus? Kaip atgauti pasitikėjimą savimi ir pakilti naujam gyvenimui? Tūkstančiai paliktų, išsiskyrusių, skyrybų skausmą ir liūdnas sugriautų santykių pasekmes išgyvenančių Lietuvos moterų nuo šiol turės dar vieną galimybę atversti naują savo gyvenimo puslapį.

REKLAMA
REKLAMA

Trys garsios Lietuvos moterys naujoje TV3 realybės dramoje „Sudaužytų širdžių klubas” padės skyrybų skausmą išgyvenančioms moterims pažvelgti į gyvenimą naujomis akimis. Renata Ražanauskienė, Eglė Jackaitė, Skaiva Jasevičiūtė – visos trys naujojo projekto vedėjos, išgyvenusios skyrybų dramą, su laidos herojais dalinsis savo gyvenimo patirtimi.

REKLAMA

„Kiekvienoje savaitinėje laidoje bus pasakojama vienos moters gyvenimo ir skyrybų drama. Laidos vedėjos išklausys skausmingą asmeninių herojės santykių istoriją ir nuspręs, kaip padėti jai atsikratyti kankinančios skyrybų skausmo naštos. Daugybė žmonių, išgyvenę kartu ilgus metus, nemoka ir negali išsiskirti civilizuotai. Paprastai skyrybų dramą lydi ir nemalonios turto, vaikų ir buvusio gyvenimo dalybos. Dažniausiai nuo viso to laibiausiai nukenčia moterys. Dažnai jos atsisako žeminančio proceso ir geriau sutinka likti be nieko nei dar kartą patirti skausmą”, – pasakoja laidos naujos TV3 laidos prodiuseris Kristupas Krivickas.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos kūrybinė grupė būtinai aplankys ir artimiausius dalyvės giminaičius ir draugus. Kokias jie įvardina ilgametės santuokos iširimo priežastis, ką įvardija kaltininku? O galbūt skyrybas inicijavusio vyro artimieji prašys herojės neskubėti ir suteikti „paklydusiam” vyrui antrąjį šansą?

„Laidos „Sudaužytų širdžių klubas” vedėjos savo herojėms ne tik padės atsikratyti nepilnavertiškumo kompleksų, bet ir išspręsti labai žemiškas skyrybų pasekmes. Galbūt vyras vengia mokėti alimentus, gal nesutinka atiduoti automobilio, o gal net nesiteikia išsikraustyti iš paliktai žmonai priklausančio buto? Garsiosios laidos vedėjos žinos, kaip sutvarkyti tokį niekšelį”, – sako K. Krivickas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sutvarkius žemiškus reikalus vedėjos imsis laidos herojės jausmų ir išvaizdos. Pasiryžusi tapti „Sudaužytų širdžių klubo” nare moteris pasikeis neatpažįstamai. Iš nelaimingos, nedrąsios ir kompleksuotos paliktos žmonos ji virs patrauklia, savim pasitikinčia ir naujiems santykiams pasiryžusia moterimi.

Laidos kulminacija virs romantiškas pasimatymas su trimis nepažįstamaisiais. Kandidatai į laidos herojės širdį nersis iš kailio, kad per trumpą pasimatymą paliktų kuo geresnį įspūdį ir įgytų herojės palankumą. Tik vienas iš trijų bus pakviestas karališkai vakarienei su laidos heroje. Kuris? Tai nuspręs tik ji pati.

REKLAMA

Laidos pabaigoje žiūrovai sužinos atsakymą ir į patį pikantiškiausią klausimą – ar pagrindinė laidos herojė iš nusivylusios ir sugniuždytos buvusios žmonos virtusi patrauklia moterimi nusprendė pratęsti pažintį su jos gyvenime vos prieš kelias valandas atsiradusiu nauju kandidatu į jos širdį. O gal po pasimatymo su trimis nepažįstamaisiais ji nuspręs susitaikyti su buvusiuoju?..

Nauja realybės drama „Sudaužytų širdžių klubas” naujajame TV3 sezone!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų