REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Komercinis SEB Vilniaus bankas kartu su tarptautine organizacija ISIC pristatė pavyzdžių šalyje neturinčią kortelę studentams ir moksleiviams. Jiems siūloma tris svarbias funkcijas – mokėjimo, tarptautinę studento tapatybės ir nuolaidų – apjungianti kortelė.

REKLAMA
REKLAMA

Magistrantams ir dirbantiems bakalauro studijų studentams kortelė gali būti suteikta su kredito limitu nuo 500 iki 10 tūkst. litų, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

„Galime išskirti kelis pagrindinius šios kortelės privalumus: pirma, į ją galima gauti stipendiją ar atlyginimą. Be to, atostogų metu keliaujantiems pailsėti ar užsidirbti į užsienį ji suteikia nemažas nuolaidas – o studijų laikais kiekvienas sutaupytas litas yra svarbus. Juokaujant galima pridurti ir dar vieną privalumą – daugiau funkcijų vienoje kortelėje reiškia, kad piniginėje lieka daugiau vietos“, – sakė SEB Vilniaus banko Mokamųjų kortelių departamento direktorė Audronė Narkauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jos, nemažiau svarbu ir tai, kad kortelė visam pasauliui suprantama kalba pabrėžia, kad jos savininkas priklauso studentų bendruomenei, taip parodydama jo statusą. ISIC (International Student Identity Card) yra vienintelis tarptautinis studento ar moksleivio pažymėjimas, išduodamas dieninių studijų studentams ir moksleiviams nuo 14 metų amžiaus.

„SEB ISIC“ tarptautinės mokamosios kortelės turėtojams taikomos tokios pat sąlygos kaip ir „Maestro“ kortelės turėtojams. Įsigyti naująją kortelę moksleiviai ir studentai gali nuo liepos 23 dienos bet kuriame iš 69 SEB Vilniaus banko klientų aptarnavimo padalinių visoje Lietuvoje. Ji bus pagaminta per tris darbo dienas. Anksčiau tarptautiniai studento pažymėjimai buvo platinami tik ISIC ir organizacijos partnerių biuruose vos keliose vietose didžiuosiuose šalies miestuose. Kortelė kainuoja 30 litų, ji galioja vienerius metus. Tai yra pirmoji SEB Vilniaus banko mokamoji kortelė, ant kurios spausdinama jos savininko nuotrauka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujoji kortelė suteikia nuolaidas daugiau kaip 100 pasaulio valstybių. Šiuo metu Lietuvoje ISIC lojalumo programoje dalyvauja 40 partnerių visoje šalyje – studentai ir moksleiviai gali pasinaudoti nuolaidomis daugiau kaip 800 vietų – eidami į renginius, kavines, pramogaudami ar įsigydami įvairių prekių.

SEB Vilniaus banko išduotų mokamųjų kortelių skaičius pirmąjį šių metų pusmetį, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu pernai, padidėjo 11 proc. iki 1 mln. 182 tūkstančių.

1968 m. įkurta ISIC asociacija yra tarptautinė ne pelno siekianti asociacija, kuri koordinuoja studentams ir moksleiviams skirtus ISIC ir pedagogų ITIC pažymėjimus, jų platinimą ir plėtrą pasaulyje. ISIC asociacija yra oficialiai pripažinta ir palaikoma UNESCO, Europos kultūros instituto, Tarptautinės geležinkelių ir oro transporto organizacijos bei kitų tarptautinių institucijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų