REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį sekmadienį Daivos Tamošiūnaitės – Budrės vedamose „Istorijose“ – pasakojimas apie svaigią aktorės Tatjanos Liutajevos karjerą Maskvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma aktorė, keliolika metų gyvenusi Vilniuje, nusprendė susikrauti lagaminus ir laimės ieškoti Maskvoje. „Matydama, kai intensyviai Rusijoje atgimsta kinas, Tatjana pamanė, kad sėdėdama Vilniuje praleis savo didįjį šansą. Ir ji buvo visiškai teisi“, - pasakoja „Istorijų“ vedėja Daiva Tamošiūnaitė.

REKLAMA

Tatjana Liutajeva Rusijos kino žvaigžde tapo prieš du dešimtmečius, suvaidinusi seriale „Pirmyn, Gardemarinai“. Įsimylėjusi Olegą Ditkovskį, atvažiavo gyventi į Lietuvą. Ir štai ji – po dviejų santuokų ir su dviem vaikais – Agne Ditkovskyte ir Dominyku Ramanausku – atsidūrė Maskvoje...

„Tatjana pataikė ant bangos ir grįžo į Rusijos aktorių elitą. Aktorė gauna vis daugiau ir daugiau vaidmenų, ją kviečia vaidinti ir kine, ir teatre. Dabar Lietuvoje rodomi bent du dideli filmai, kuriuose vaidina Tatjana Liutajeva – „Gimęs teisti“ ir „Vilkogaudis“, - pasakojo D.Tamošiūnaitė.

Pasak laidos vedėjos, interviu metu Tatjana tiesiog švytėjo, atrodė labai laiminga ir išgražėjusi. Aktorė leido suprasti, kad ir jos širdis šiuo metu nelaisva. Rusijos spauda netgi praneša, kad Tatjana ketina ištekėti už vieno garsiausių Rusijos operatorių. Puikiai sekasi ir aktorės vaikams – Agnė Ditkovsytė mokosi pirmajame VGIK kurse aktorystės meno, kaip ir jos mama prieš kelis dešimtmečius... Agnė neseniai gavo pagrindinį vaidmenį filme „Karštis“, Rusijos spauda ją vadina „mūsų Monica Bellucci“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų