REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Farerų salas neišvyko ir komandai pirmajame UEFA Taurės kvalifikacinio turnyro rungtynėse nepadės FK „Ekranas“ kapitonas Mantas Savėnas.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš dvi savaites rungtynėse prieš Vilniaus „Žalgirį“ Mantas po susidūrimo su varžovų gynėju traumavo kairiojo kelio meniską.

REKLAMA

Gydytojai laukė dvi savaites, po kurių turėjo paaiškėti, ar bus reikalinga operacija. Menisko skausmams nepranykus, po pakartotinių tyrimų nuspręsta „Ekrano“ žaidėjui atlikti atroskopinę kelio operaciją. Žaidėjas operuojamas šiandien.

Į aikštę Lietuvos rinktinės ir FK Panevėžio „Ekranas“ saugas turėtų grįžti po 4 savaičių.

Dėl traumos į Farerus taip pat neišskrido pagrindinės sudėties gynėjas Dainius Glaveckas. Prieš tris savaites žaidėjui įtrūko keturgalvis raumuo. Pasak „Ekrano“ gydytojo Arūno Balčiūno Dainius jau treniruojasi, bet rungtyniauti dar nėra pasiruošęs. Atsakomosiose rungtynėse Panevėžyje rugpjūčio 2 d. jį jau bus galima išvysti.

REKLAMA
REKLAMA

Po priverstinių atostogų į komandą grįžo Giedrius Tomkevičius (rungtynėse su FK „Šiauliai“ Giedrius žaidė 75 min.), Dominykas Galkevičius ir Laurynas Rimavičius.

„ Giedrius išsigydė kelio šoninių raiščių įtrūkimą. Komandai padėti pasiruošęs ir Laurynas Rimavičius. Jam buvo diagnozuotas šoninių kelio raiščių patempimas. Jei treneris leis, aikštėje turėtų pasirodyti ir keturgalvio raumens patempimą išsigydęs Dominykas Galkevičius,“- sako „Ekrano“ gydytojas Arūnas Balčiūnas.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų