REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šių metų rugpjūčio 19 dieną Rygoje, centrinėje Krastmalos gatvėje, nugriaudės galingas koncertas „MTV B-Day“. Renginys vyks po atviru dangumi. Vienerių metų proga, MTV savo gerbėjams dovanos grandiozinį koncertą su stipriausiais Baltijos šalių atlikėjais ir naujaisiais reivo karaliais iš Vokietijos su grupe DIGITALISM.

REKLAMA
REKLAMA

Naujieji reivo karaliai iš Hamburgo, būtent taip galima pavadinti ekspresyviuosius DIGITALISM. Ką tik debiutavusi grupė su albumu „Idealism”, muzikos kritikų yra rimtai lyginama su tokiomis legendomis kaip „Chemical Brothers“ ar „Daft Punk“. DIGITALISM tapo žinomais po sėkmingiausių savo hitų „Zdarlight“, „Jupiter Room“ ir „Pogo“. Pastarajam pavyko įsitvirtinti ne tik pasaulinėse šokių aikštelėse, bet ir MTV „Dance Floor Chart’uose”.

REKLAMA

“MTV garsėja tuo, kad sugeba atrasti naujas grupes ir atlikėjus, turinčius didelį kūrybinį potencialą pretenduoti į aukščiausią žvaigždyną. Pranešame pasauliui apie naujausias muzikos tendencijas, pasinaudodami visais savo kanalais. DIGITALISM - šiuo metu mūsų „Numero Uno“. Derindami „Indie Rock” ir elektroniką, jau pažįstamą skambesį su didžiausiomis įrašų studijų naujovėmis, jie drąsiai žengia į ateitį pasitikti savo šlovės. Šiek tiek įžūlu ir chuliganiška, kaip tik tai, kas mums patinka labiausiai!” – sakė Vidmantas Čepkauskas, “MTV Networks Baltic” Talentų ir Muzikos vadovas, atsakingas už bet kokius muzikinius reikalus visuose trijuose MTV kanaluose.

REKLAMA
REKLAMA

Be reivo karalių DIGITALISM, kartu su MTV, metukus švęs stipriausi Baltijos šalių atlikėjai. Lietuvaičiai: “G&G Sindikatas”, “Skamp” ir Mantas. Latviai: “Cosmos”, “Double Faced Eels” ir “Melo”. Iš Estijos atvyks: “Vanilla Ninja”, “No Big Silence” ir “The Bedwetters”. Visi šie atlikėjai yra gerai žinomi Baltijos šalyse, o kai kurie ir MTV ekranui.

MTV B-Day renginys vyks Rygoje, centrinėje Krasmalos gatvėje po atviru dangumi, rugpjūčio 19 dieną. Visi šventę MTV B-day, rugpjūčio 23 dieną galės pamatyti save ekrane, nes  visi trys “MTV Networks Baltic” kanalai koncertą transliuos savo eteryje. Be to, apie renginį anonsuos specialiosios rubrikos laidoje “Supermercado”, teigiama "MTV" pranešime spaudai.

Daugiau apie DIGITALISM: http://www.youtube.com/watch?v=anqmHoAALyM

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų