REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 18 d. 21 val. Palangos kultūros centre „Ramybė“ (Vytauto g. 35, Palanga) koncertuos jaunų muzikantų kolektyvas „2Good“.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš du metus susibūręs „2Good“ pirmiausia atkreipia dėmesį itin profesionaliu muzikos atlikimu. Įkvėpti džiazo ir turintys savitą požiūrį į šį muzikos stilių bei trykštantys naujomis idėjomis, šie vaikinai nusprendė savo mintimis būtinai pasidalinti su muzikos mylėtojais, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

„2Good“ kūryboje jaučiama įvairių stilių sintezė – nuo funk, smooth jazz,  jazzrock, soul, r‘n‘b, fusion iki klasikos. Nors didžiausia grupės atliekamo repertuaro dalis yra jų paties kūrybos dainos, muzikantai savitą muzikinį požiūrį atskleidžia ir pritaikydami naujas aranžuotes Stevie‘io Wonder‘io, George‘o Benson‘o, Sting‘o,Bill Withers‘o dainoms.  

Grupės „2Good“ varomoji jėga – Karolis Vaitiekūnas (vokalas) bei Kęstutis Pavalkis (klavišiniai). Karolis baigė Kauno J. Naujalio muzikos gimnaziją, kur mokėsi fagoto specialybės. Šiuo metu Karolis studijuoja džiazo vokalo specialybę Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, Džiazo skyriuje ir daug laiko praleidžia kurdamas muziką bei rašydamas dainų tekstus ne tik savo grupei, bet ir kitiems atlikėjams.

REKLAMA
REKLAMA

Nors grupės įkūrėjas ir dainų tekstų autorius yra Karolis, tačiau vis tik didžioji dalis „2Good“ muzikos sukurta bendradarbiaujant su talentingu pianistu Kęstučiu. Kęstutis šiuo metu studijuoja Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje fortepijono specialybę ir jau yra daugelio tarptautinių pianistų konkursų laureatas, koncertavęs su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru, Lietuvos kameriniu orkestru.

Begalę kūrybinių idėjų Karoliui ir Kęstučiui padeda įgyvendinti energingi, savo srityje sparčiai tobulėjantys muzikantai. Tai Leonardas Pilkauskas (saksofonas altas), Remigijus Rančys (saksofonas tenoras, fleita), Julius Valančauskas (bosinė gitara) bei  Marijus Aleksa (mušamieji). Karolis džiaugiasi, jog pavyko suburti grupę tokių kūrybingų žmonių.

Kolektyvą vienija ne tik meilė muzikai, bet ir stebinanti priklausomybė nuo ... medaus. O viskas prasidėjo tada, kai Remigijus Rančys sukūrė kompoziciją „Medus ūsuose“. Todėl vėliau „2Good“ net keletą dainų skyrė šiam natūraliam saldumynui, taip pat ir kompoziciją „Money Honey“. Beje, šiuo metu, būtent šią dainą galime išgirsti skambančią radijo stočių eteryje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų