REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įpusėjo pats sunkiausiasis realybės šou Lietuvoje - XXL. Šou dalyviai svorį meta jau septynias savaites. Tačiau nemažiau sėkmingai lieknėja ir kūrybinės grupės nariai.

REKLAMA
REKLAMA

XXL laidos vedėja, dailioji Jurgita Tvarijonaitė nuo projekto pradžios palengvėjo jau 7 kilogramais. „Įtampa, darbas, nėra kada pavalgyti“, - savo lieknėjimo priežastis vardijo Jurgita Tvarijonaitė.

REKLAMA

Pasak merginos, pastaruoju metu jos gyvenimas labai intensyvus – laidos filmavimai, interviu, fotosesijos. Prie lieknėjimo prisidėjo ir sveikatos problemos. „Be to, visi šou dalyviai žino, kad mano pusę porcijos suvalgo Gediminas Juodeika. Dėl to ir lieknėju“, - juokėsi Jurgita. Pasak laidos vedėjos, ji itin džiaugiasi pagražėjusia figūra.

Treneris Marius Gelažnikas per XXL numetė 8 kilogramus ir dabar sveria 90. „Nori nenori, ir pats įsijauti į tą lieknėjimo procesą, sveikai pradedi maitintis, rodai pavyzdį“, - sakė Marius.

REKLAMA
REKLAMA

Kitas treneris, Valdemaras Kavaliauskas, iš viso sulyso 10 kilogramų, tiesa, sulieknėti jis nusprendė dar prieš šou.

55 kilogramus sverianti projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė nejučiom sulyso 3 kilogramais. „Čia jau kalti tie organizaciniai rūpesčiai – padaryti taip, kad visiems nieko netrūktų. Pastaroji intensyvi svorio metimo savaitė Druskininkuose buvo labai įtempta. Ko gero pirmą kartą visų realybės šou istorijoje visi dalyviai savaitei buvo apgyvendinti su savo šeimomis“, - sakė Neringa.

Iš 14 storulių realybės šou liko 10 dalyvių. Raudonųjų komanda, neįskaitant iškritusiųjų, atsikratė 86,6 kg, mėlynųjų – 96,7 kg.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Absoliutus svorio metimo rekordininkas yra saugos darbuotojas Alvydas Mendelis, raudoniesiems priklausantis vyras jau prarado 26,2 kg. Nedaug nuo jo atsilieka studentas Donatas Repšys iš mėlynųjų komandos, jis atsikratė 25,6 kg.

Trečioje vietoje – aukle dirbanti Meilutė Tėpelienė, ji numetė 20,7 kg, bet jai ant kulnų lipa mėlynasis Gediminas Juodeika – 19.9 kg.

Mažiausiai svorio per 7 savaites numetė raudonųjų komandos kapitonė Jolanta Januškė, ji numetė 9.7 kg.

Prieš šou visi 14 dalyvių svėrė beveik 2 tonas.

Realybės šou XXL – šį pirmadienį 20.30 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų