REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo garažui - vėl milijonai

Seimo valdininkai nutarė, kad artimiausiu metu naujiems automobiliams įsigyti vėl reikėtų milijoninių sumų iš biudžeto, rašo „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais kanceliarijos valdininkai naujiems automobiliams nori išleisti mažiausiai 1 mln. 137 tūkst., kitąmet – 1 mln. 979 tūkst., o 2009 m. – 1 mln. 495 tūkst. litų. Tai įrašyta Seimo kanclerio patvirtintame dokumente, kuris pavadintas Seimo kanceliarijos automobilių parko atnaujinimo strategija.

REKLAMA

Strateginiame dokumente teigiama, kad vos 27 iš 84 transporto priemonių, kurios šiuo metu priklauso Seimo garažui, atitinka saugumo ir patogumo reikalavimus. Tai – tie patys minėti BMW.

Kitos transporto priemonės esą „morališkai pasenusios“, „kiaurai surūdijusios“, „salonai ir sėdynės nusidėvėję, suplyšę“.

Seimo biurokratai primena ir karą keliuose, siūlo įvertinti, kad transporto skyriaus automobiliai dalyvauja kortežuose, važiuoja didesniu greičiu, rašo „Lietuvos rytas“.

Artimiausiu metu Seimo nariams rengiamasi pirkti prestižinius, didelius ir saugius automobilius – 5-osios klasės BMW, E klasės „Mercedes-Benz“, „Audi A6“. Tuo tarpu aukštiems Seimo pareigūnams ir jų svečiams vežioti ketinama įsigyti „Audi A8“, 7-osios klasės BMW, S klasės „Mercedes-Benz“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų